EltaMD UV Clear Spéktrum Lega SPF 46 (1.7 oz)

EltaMD UV Clear Spéktrum Lega SPF 46 (1.7 oz)

$39.00
JENIS KULIT - RAWAN JERAWAT, HIPERPIGMENTASI, ROSACEA EltaMD UV Clear tanpa minyak ngabantosan nenangkeun sareng ngajagi jinis kulit anu sénsitip anu rawan perubahan warna sareng panyebaran anu aya hubunganana sareng jarawat sareng rosacea. Éta ngandung niacinamide (vitamin ... Tambih deui
-
+
$29.25

EltaMD

695 Dina Stok

Hadiah Gratis sareng unggal pesenan!

Panjelasan Produk

Panjelasan Produk -

JENIS KULIT - JERAWAT, HIPERPIGMENTASI, ROSACEA 
EltaMD UV Clear bébas minyak ngabantosan nenangkeun sareng ngajagi jinis kulit anu sénsitip anu rawan perubahan warna sareng breakouts anu aya hubunganana sareng jarawat sareng rosacea. Éta ngandung niacinamide (vitamin B3), asam hyaluronic sareng asam laktat, bahan anu ngamajukeun penampilan kulit anu séhat. Pisan hampang sareng silky, éta tiasa dianggo sareng makeup atanapi nyalira. Pilih tina rumus anu diwarnaan sareng anu henteu diwarnaan pikeun dianggo unggal dinten.

CIRI-CIRI DAN NANGKEUN

  • Perlindungan panonpoé UVA / UVB
  • Calms sarta ngajaga kulit rawan jerawat
  • Teu nyésakeun résidu

Kumaha carana make

Larapkeun sacara bébas dina raray sareng beuheung 15 menit sateuacan paparan panonpoé.

Anggo sunscreen anu tahan cai upami ngojay atanapi kesang.

Larapkeun deui sahenteuna unggal 2 jam.

JENIS KULIT - JERAWAT, HIPERPIGMENTASI, ROSACEA 
EltaMD UV Clear bébas minyak ngabantosan nenangkeun sareng ngajagi jinis kulit anu sénsitip anu rawan perubahan warna sareng breakouts anu aya hubunganana sareng jarawat sareng rosacea. Éta ngandung niacinamide (vitamin B3), asam hyaluronic sareng asam laktat, bahan anu ngamajukeun penampilan kulit anu séhat. Pisan hampang sareng silky, éta tiasa dianggo sareng makeup atanapi nyalira. Pilih tina rumus anu diwarnaan sareng anu henteu diwarnaan pikeun dianggo unggal dinten.

CIRI-CIRI DAN NANGKEUN

  • Perlindungan panonpoé UVA / UVB
  • Calms sarta ngajaga kulit rawan jerawat
  • Teu nyésakeun résidu

Kumaha carana make +-

Larapkeun sacara bébas dina raray sareng beuheung 15 menit sateuacan paparan panonpoé.

Anggo sunscreen anu tahan cai upami ngojay atanapi kesang.

Larapkeun deui sahenteuna unggal 2 jam.

bahan +

Bahan aktif: 9.0% Séng oksida, 7.5% Octinoxate

Wawasan Bahan:

Séng Oksida: Sanyawa mineral alam anu dianggo salaku agén sunscreen ku reflecting jeung scattering sinar UVA jeung UVB.

Niacinamide (vitamin B3): Anti-radang anu ngirangan kamerahan sareng ngaminimalkeun penampilan kulit garing atanapi rusak sareng ngabalikeun deui kalenturan.

(Asam Hyaluronic): Humectant anu narik sareng nahan kalembaban, ningkatkeun rasa kulit sareng malikkeun kekenyalan.

Tocopheryl Acetate (Vitamin E): Antioksidan anu ngirangan radikal bébas ngabantosan ngirangan tanda-tanda sepuh anu katingali.

Bahan Teu Aktif: Cai Dimurnikeun, Cyclomethicone, Niacinamide, Octyldodecyl Neopentanoate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Polyisobutene, PEG-7 Trimethylolpropane Coconut Ether, Hyaluronic Acid, Tocopheryl Acetate, Lactate Acidosphate Glycolphateth, Olexylphenylphenylphenylphenol, PEG-3 Butylcarbamate, Triethoxycaprylylsilane.

JENIS KULIT - JERAWAT, HIPERPIGMENTASI, ROSACEA 
EltaMD UV Clear bébas minyak ngabantosan nenangkeun sareng ngajagi jinis kulit anu sénsitip anu rawan perubahan warna sareng breakouts anu aya hubunganana sareng jarawat sareng rosacea. Éta ngandung niacinamide (vitamin B3), asam hyaluronic sareng asam laktat, bahan anu ngamajukeun penampilan kulit anu séhat. Pisan hampang sareng silky, éta tiasa dianggo sareng makeup atanapi nyalira. Pilih tina rumus anu diwarnaan sareng anu henteu diwarnaan pikeun dianggo unggal dinten.

CIRI-CIRI DAN NANGKEUN

  • Perlindungan panonpoé UVA / UVB
  • Calms sarta ngajaga kulit rawan jerawat
  • Teu nyésakeun résidu

Kumaha carana make

Larapkeun sacara bébas dina raray sareng beuheung 15 menit sateuacan paparan panonpoé.

Anggo sunscreen anu tahan cai upami ngojay atanapi kesang.

Larapkeun deui sahenteuna unggal 2 jam.

bahan +

Bahan aktif: 9.0% Séng oksida, 7.5% Octinoxate

Wawasan Bahan:

Séng Oksida: Sanyawa mineral alam anu dianggo salaku agén sunscreen ku reflecting jeung scattering sinar UVA jeung UVB.

Niacinamide (vitamin B3): Anti-radang anu ngirangan kamerahan sareng ngaminimalkeun penampilan kulit garing atanapi rusak sareng ngabalikeun deui kalenturan.

(Asam Hyaluronic): Humectant anu narik sareng nahan kalembaban, ningkatkeun rasa kulit sareng malikkeun kekenyalan.

Tocopheryl Acetate (Vitamin E): Antioksidan anu ngirangan radikal bébas ngabantosan ngirangan tanda-tanda sepuh anu katingali.

Bahan Teu Aktif: Cai Dimurnikeun, Cyclomethicone, Niacinamide, Octyldodecyl Neopentanoate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Polyisobutene, PEG-7 Trimethylolpropane Coconut Ether, Hyaluronic Acid, Tocopheryl Acetate, Lactate Acidosphate Glycolphateth, Olexylphenylphenylphenylphenol, PEG-3 Butylcarbamate, Triethoxycaprylylsilane.

Produk nembe ditempo