x

Kamanusaan sarta Studi Panon

Kulit sabudeureun panon urang téh uniquely hipu; ipis jeung leuwih rapuh ti sesa kulit dina beungeut urang. Éta pisan sababna naha penting pikeun miara éta kalayan produk skincare sasaran. Krim panon, sérum, gél, sareng pangobatan tiasa ngabantosan ngajaga, ngalereskeun, sareng ngajaga cahaya awet muda bari ngirangan bunderan poék, garis halus, sareng kedutan. Kéngingkeun perawatan kulit anu pangsaéna pikeun sakuriling panon anjeun kalayan solusi anu kabuktian leres-leres dianggo, ti Dermsilk.