Anjeun Peryogikeun Hydro-Drops Ieu dina Rutinitas Perawatan Kulit Poéan Anjeun
02
Sep 2022

0 Komentar

Anjeun Peryogikeun Hydro-Drops Ieu dina Rutinitas Perawatan Kulit Poéan Anjeun

Bayangkeun tetes minyak anu ngahidrat anu saé, sapertos permata dina sérum méwah anu salah sahiji pamariksaan urang nyebat "pelembab para dewa." Bayangkeun ngalaman sérum anu nyéépkeun sareng nyegerkeun jero pisan sahingga kulit anjeun katingali sareng karasa langkung ngora saatos hiji aplikasi.

Dijieun ku minyak anu paling murni sareng bahan-bahan anu pangsaéna, Obagi Daily Hydro Drops nambihan radiance kana palapis anu kusam sareng teu jelas anu peryogi ledakan Uap-épékna instan, nyegerkeun, sareng katingalina-sareng seungit kembang anu alami, hipu tina kembang waru: cahaya. jeung denok.  

Panasaran ngeunaan sérum saeutik silky ieu sareng naha anjeun kedah nambihanana ka anjeun perawatan kulit sapopoé rutin? Urang panginten kitu.


nu Sérum raray pangalusna Anjeun Kungsi Nyaho Anjeun Dibutuhkeun 

Naon anu ngajadikeun Obagi Daily Hydro-Drops unik? Dina kecap, bahan. 

Sérum ieu didamel tina vitamin B3, minyak Abyssinian, minyak waru, sareng téknologi Obagi Isoplentix™ anu canggih. 

  • vitamin B3- disebut oge niacinamide, mangrupakeun bahan emas-standar nu refines sarta ngurangan penampilan pori-pori, ngaronjatkeun tékstur, sarta ngurangan garis halus jeung wrinkles. 
  • Minyak Abyssinian- minyak tutuwuhan anu anti-radang pisan sareng seueur asam lemak omega-9 sareng omega-6, sareng phytosterols antioksidan anu nguatkeun halangan alami kulit.  
  • Minyak Waru- beunghar antioksidan (disebut anthocyanosides) sareng asam alfa-hidroksi, minyak tina kembang seungit ieu ningkatkeun Uap sareng ningkatkeun kalenturan sareng élastisitas. 
  • Téknologi Obagi Isoplentix™- mangrupakeun téhnik revolusioner nu "ngajaga tur preserves" unggal bahan pikeun mastikeun efficacy. 

Naon hartosna sadayana ieu pikeun kulit anjeun? Éta hartosna anjeun bakal nerapkeun anu épéktip pisan produk skincare anu dibuktikeun sacara klinis, dijieun kalayan minyak paling murni sareng bahan anu paling mujarab, sareng gaduh téknologi inovatif pang anyarna anu ngajaga potency sérum. Éta ogé hartosna yén urang nyayogikeun kulit urang sérum raray pangalusna sadia.


Naon Mangpaat Daily Obagi Hydro-Drops? 

Obagi Hydro-Drops dirumuskeun ku bahan-bahan murni anu berkualitas luhur anu tiasa dianggo sacara harmonis pikeun masihan kulit anjeun pangalaman anu beunghar sareng terapi. Sakali anjeun nerapkeun rumus anu hérang, hampang ieu, anjeun bakal ningali sareng ngaraosan hasil anu instan. Salian ti glow sehat pikeun kulit anjeun, mangpaat séjén nyaéta:

  • A complexion smoother nu nahan kalembaban jeung karasaeun hydrated sapanjang poé. 
  • Nyadiakeun panyalindungan tambahan pikeun panghalang kulit, nu penting dina ngajaga kasaimbangan Uap sarta baris kahiji pertahanan awak urang ngalawan ancaman lingkungan. 
  • Dieusian ku antioksidan sareng unsur anti radang, kulit anjeun bakal katingali, karasa, sareng séhat. Kalawan babarengan produk ieu ngaleutikan ukuran pori, redness tenang jeung iritasi, komo nada kulit. 
  • Ngurangan garis-garis halus sareng kedutan dina waktosna kalayan terus-terusan dianggo. 

Dina studi klinis anu dilakukeun ku Obagi, 91% pangguna nyarioskeun yén kulit janten langkung mulus saatos aplikasi munggaran, sareng 84% pangguna nyarios yén kulit langsung seger saatos aplikasi munggaran.  


Jenis Kulit Naon Anu Mangpaat Paling Ti Hydro-Drops? 

Sadaya jinis kulit kauntungan tina panggunaan Obagi Hydro-Drops unggal dinten. Rumus anu unik, hampang, teu leueur tiasa dianggo sareng kulit garing, berminyak, sareng kombinasi. Sadayana tiasa nganggo produk ieu, sareng sadayana tiasa ngalaman bédana Obagi. 


Kumaha Anjeun Nambahkeun Obagi Hydro-Drops ka Anjeun Perawatan Kulit sapopoé

Obagi nyarankeun yén anjeun nganggo sérum anu dirumuskeun sacara khusus pikeun hasil anu optimal. Produk ieu gampang diasupkeun kana ritual perawatan kulit anjeun ayeuna. Kieu kumaha cara ngalaman kakuatan restoratif Obagi Hydro-Drops:

  • Buka tutup botol; dropper nyaeta timer ngeusian. 
  • Pasang sababaraha tetes Hydro-Drops dina ujung ramo anjeun sareng oleskeun minyak sacara merata kana raray, beuheung, sareng decollete anjeun.  
  • Larapkeun dina AM jeung PM sanggeus cleansing. 

Obagi Daily Hydro-Drops anu hypoallergenic, non-comedogenic, sarta geus undergone nguji rigorous jeung uji klinis pikeun persetujuan FDA. 


Bayangkeun, Teras Rasakeun Pangaruh Rejuvenasi tina Hydro- Drops

Kadang urang sadayana peryogi perawatan tambahan sakedik anu masihan kulit urang anu khusus hiji hal nu ngajadikeun kulit urang ngarasa méwah jeung kasampak radiant, nyadiakeun kami kalawan dorongan kapercayaan pikeun nyanghareupan poé. 

Diajar Langkung atanapi Meuli Obagi Daily Hydro-Drops ➜


 

sumber: 
https://www.thepmfajournal.com/industry-news/post/new-from-obagi-medical-daily-hydro-drops


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar