Perawatan Kulit Usum Usum: Kumaha Ngabantosan Kulit Anjeun Nanganan Tiis, Angin, sareng Kagaringan
17
Sep 2021

0 Komentar

Perawatan Kulit Usum Usum: Kumaha Ngabantosan Kulit Anjeun Nanganan Tiis, Angin, sareng Kagaringan

 

Usum tiis mawa liburan anu pinuh ku kabungahan sareng kabungahan, tapi kusabab cuaca, éta ogé nyababkeun épék anu teu dihoyongkeun tina kulit garing sareng retakan. Tiis, angin, sareng hawa garing sadayana mangaruhan négatif kulit, ngajantenkeun kulit kasar sareng teu aya beueus.

 

Beuki loba jalma ogé condong ngarambat salila libur usum ieu, ngarah kana kulit dehidrasi parah ti iinditan ka iklim béda. Tapi ku ngagunakeun barang-barang perawatan kulit anu leres, anjeun tiasa ngabantosan kulit anjeun nanganan sadayana anu bakal datang dina bulan usum tiis sareng garing ieu.

 

Ieu mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ngabantosan perawatan kulit salami usum tiris garing.

 

Moisturizing Kulit Kering Jeung Krim Sapeuting 

Henteu ngan ukur penting pikeun nerapkeun moisturizer unggal isuk salaku bagian tina rutin perawatan kulit anjeun, tapi ogé penting pikeun ngamimitian ngagunakeun krim sapeuting. Ieu nyayogikeun panyalindungan 24/7 sareng ngamungkinkeun kulit anjeun nyerep gizi anu beunghar pisan pikeun tetep terhidrasi sareng ditangtayungan, sadayana nalika anjeun bobo. The Obagi Hydrate Luxe mangrupikeun krim anu nyayogikeun hidrasi penting pikeun kulit usum tiris anu garing bari ogé ngaraosan méwah. Produk ieu sacara klinis kabuktian nyayogikeun hidrasi dugi ka 8 jam sareng ningkatkeun penampilan garis-garis halus sareng kedutan dina prosésna.

 

Sérum bébas minyak pikeun Ngabantosan Ngonci Uap 

Cara séjén pikeun masihan kulit anjeun kalembaban anu mungkin kurang dina usum tiis nyaéta ku ngagunakeun sérum. Beda sareng krim, sérum nganteurkeun vérsi gizi anu langkung kentel ka daérah anu dituju dina kulit. Ieu hususna mangpaat lamun datang ka konci dina Uap.

 

nu Neocutis HYALIS + Intensif Hydrating Sérum ngandung bahan-bahan konci anu ngabantosan ngagedékeun ingetan kalembaban kulit bari ningkatkeun élastisitas kulit. Beurat molekular anu luhur tina salah sahiji bahan konci-asam hyaluronic-ngabentuk pilem moisturizing pikeun mantuan ngégél dina Uap dina kulit. Sérum ieu ogé ngandung bahan anu ngirangan évaporasi kalembaban kulit anu langkung jero, ngajantenkeun kulit lemes sareng mulus sapanjang usum.

 

Ngeusi deui Uap Ku Komplek Pembaharuan

Nalika ragrag dugi ka tutup, kulit urang condong janten langkung garing kalayan ngirangan jumlah Uap dina hawa. Tambih Deui, lingkungan kasar di luar jeung paparan konstan angin, hujan, jeung salju bisa nyieun imbalances dina kulit urang. Ngagunakeun perlakuan skincare nu ngajaga kulit tina pangaruh éksternal bari promosi elehan sél kulit mangrupa tambahan alus teuing pikeun kabinét skincare usum tiis anjeun. 

 

nu EltaMD Panghalang Renewal Complex moisturizes lapisan luar kulit sarta nyiptakeun tameng pelindung ti lingkungan. Saatos ngan ukur hiji aplikasi, éta sacara klinis kabuktian ningkatkeun kulit garing dina 24 jam. Kompleks pembaharuan nguatkeun halangan kulit bari ogé sacara signifikan ningkatkeun tékstur kulit, nada, sareng ukuran pori. Henteu ngan ukur anjeun tiasa ngabantosan ngajagaan kulit anjeun ku ngagunakeun kompleks pembaharuan, tapi anjeun bakal katingali ningkatkeun penampilan tékstur, nada, sareng kelembutan.

 

Gemblengna, rutin perawatan kulit anu disaluyukeun tiasa efektif pisan dina ngabantosan ngajaga cahaya ngora sapanjang taun. Tapi ieu janten penting pisan pikeun élastisitas kulit sareng kagaringan dina bulan anu langkung tiis sareng angin. Éta sababna penting pikeun nyéépkeun waktos tambahan salami usum tiris pikeun ngajagi kulit anjeun tina épék anu parah tina cuaca anu langkung teu ngahampura ieu. Sareng nalika pésta liburan salajengna anjeun dimimitian, kulit anjeun bakal caang sareng katingali seger sareng embun sapertos usum kamari.


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar