Naha Masker Sadayana Ngamuk
05
Aug 2021

0 Komentar

Naha Masker Sadayana Ngamuk

Topeng pameunteu anu mewah tiasa ngajantenkeun dinten anjeun langkung saé. Aranjeunna ngamajukeun rélaxasi pikeun ngabantosan anjeun angkat tina dinten anu hese, ngabantosan ngabersihkeun sareng miara daérah kulit anu paling sénsitip, sareng (upami urang nyarios kitu nyalira) kedah dianggo salaku bagian tina rutin ngurus diri anjeun.

 

Naha Make Masker Perawatan Kulit

masker beungeut anu éndah pikeun loba alesan, jeung nu sabagean bakal gumantung kana jenis topeng jeung pamakéan dimaksudkeun na / masalah sasaran. Tambih Deui, urang terang yén urang sadayana manusa anu luar biasa unik, sareng unggal masker anu kami anggo tiasa nyayogikeun tujuan anu béda pikeun rutin kageulisan sareng kaséhatan méntal urang. Tapi sadaya varian éta kumisan, ieu mangrupikeun sababaraha alesan karesep urang naha anjeun kedah nganggo masker pameunteu kulit.

  1. Aranjeunna nawiskeun beberesih anu jero - Masker raray sering nawiskeun kamampuan ngabersihkeun jero anu langkung tebih tibatan panyaring malem atanapi énjing standar anjeun. Aranjeunna calik dina raray anjeun kanggo waktos anu panjang, leres-leres nyerep kana dermis sareng nyayogikeun perawatan anu jero.

  2. Aranjeunna tighten kulit anjeun sanggeus pamakéan tunggal - Ieu arguably salah sahiji alesan favorit urang naha masker beungeut téh jadi éndah. Perasaan tightening éta karasaeun kawas facelift, tanpa jarum atawa bedah. Éta narik garis-garis halus pikeun nyiptakeun tampilan anu langkung mulus sareng langkung ngora. Henteu sadayana masker ngalakukeun ieu, tapi anu pangsaéna!

  3. Aranjeunna nembongkeun kulit anjeun geulis alami - Kabeneran aya kulit anjeun geulis! Faktor éksternal anu nyababkeun iritasi sapertos polutan, karusakan panonpoé, sareng ngan ukur kokotor sapopoé pikeun hirup di dunya modéren ieu. Jeung raray urang kakeunaan leuwih ti eta ti bagian séjén awak urang (nunjukkeun yen beungeut urang salawasna kakeunaan). Perlakuan masker anu saé, kumaha ogé, ngabantosan ngaleungitkeun faktor anu sering ngabahayakeun sareng nembongkeun kulit anjeun anu terang di handap ieu.

  4. Aranjeunna bersantai anjeun - Sarerea mikanyaah dinten spa alus! Topeng raray anu sederhana tiasa masihan anjeun raos spa tanpa kedah ngantunkeun bumi anjeun atanapi hariwang ngeunaan rohangan anu rame atanapi masalah paparan COVID. Perasaan santai anu urang alami saatos topéng raray anu saé dikumbah sami sareng ngagolér dina ayunan di pantai surga pasir bodas kalayan angin ngahiliwir; eta promotes a rélaxasi jero.

 

Topeng Karesep Kami

 

Lamun datang ka masker raray sakabeh-leuwih, urang sirah leuwih heels pikeun Obagi Profesional-C Microdermabrasion Polandia + Topeng. Kendi leutik anu kuat ieu ngagaduhan masker seueur tugas anu ngagentos sareng prima kulit anjeun pikeun masihan infus anu kuat tina 30% komplek vitamin C. Sakumaha anjeun parantos terang, Vitamin C mangrupikeun salah sahiji bahan pangpentingna lamun datang ka nyegah tanda sepuh. Lamun dikumbah jauh, anjeun nembongkeun hiji complexion drastis smoother nu caang jeung leuwih youthful.

 

Topeng hidrasi ieu ogé ngandung minyak tina buah seaberry pikeun kulit anu cerah sareng séhat. Buah husus ieu kuat sarta mawa rupa-rupa antioksidan ngajaga kulit, kaasup karotenoid jeung flavonoid. Antioksidan ieu mantuan pikeun ngaleutikan stressors lingkungan éksternal anu mangaruhan kaséhatan kulit urang, kawas polutan, strengthening panghalang kulit.

 

Dina topéng ieu aya kristal ultra-halus anu sacara lembut sareng éfisién ngaleungitkeun kokotor permukaan anu diwangun pikeun ngamajukeun kulit anjeun anu alami di handap. Pengelupasan anu mewah ieu mangrupikeun alat anu efektif pikeun ngaleungitkeun sél kulit paéh sareng nembongkeun kulit énggal anjeun anu langkung lembut, langkung rata, sareng tékstur anu langkung mulus. Tambih Deui, éta ngabogaan aroma hampang anu santai sarta soothing mun bener bisa lengkah jauh ti setrés poé jeung kana malem spa revitalizing. Anjeun tiasa make eta dua nepi ka tilu kali saminggu, sakumaha dipikahoyongna, pikeun ngahontal éta rarasaan méwah sakumaha sering anjeun hoyong.

 

Topeng sadayana saé, tapi kadang-kadang peryogi perawatan khusus pikeun daérah panon urang. Henteu ngan ieu wewengkon leuwih sénsitip raray urang, tapi kulit condong jadi thinner sarta leuwih hipu. Hal ieu ngajantenkeun aranjeunna langkung rentan kana tanda-tanda sepuh, janten urang resep masihan perawatan khusus pikeun panon urang. Tambih Deui, jadi loba urang neuteup dina layar pikeun période lila, straining na squinting, nambahkeun éta hésé nyumputkeun katingal panon lemes.

 

Lamun datang ka topeng panon pangalusna, urang bogoh ka SkinMedica Instan Topeng Panon Caang. Topeng ieu asalna dina bentuk patch gél saeutik anu ngawangun sampurna pikeun daérah handapeun panon, sareng gampang diterapkeun. The patch gél nyaeta incredibly soothing, forcing kami a audibly nganyatakeun rélaxasi urang ku lemes "ahhh"; jenis relief nu kadang urang malah teu sadar urang butuh salaku urang kakuatan ngaliwatan poé.

 

Topeng patch panon ieu ngahidrasi kulit di daérah anu luar biasa rapuh ieu, nawiskeun komponén hydrogel anu ngabantosan leres-leres ngirangan penampilan puffiness. Ieu mangrupikeun kauntungan anu ageung di dunya modéren dimana bobo sering pondok teuing. Aranjeunna ngamungkinkeun panon anjeun janten comforted sarta kasampak well-rested, attributed ka penampilan leuwih youthful kalawan kirang bareuh tur leuwih vibrancy.

 

Topeng panon khusus ieu saé pikeun sadaya jinis kulit, janten pilihan anu hadé pikeun kulit berminyak, kulit garing, jeung sagalana di-antara. Anjeun tiasa nganggo éta unggal minggu salaku bagian tina regimen perawatan kulit anjeun, atanapi upami diperyogikeun nalika anjeun hoyong perawatan khusus.

 

Ku kituna anjeun meunang eta; masker anu éndah pikeun ngandung gisi jeung moisturizing kulit paling sénsitip sarta paling kakeunaan dina beungeut urang jeung sabudeureun panon urang. Sareng perawatan topéng raray anu premium sareng bergizi ieu nawiskeun penetrasi anu langkung jero tibatan seueur léngkah-léngkah sanés dina régimen perawatan kulit urang sareng ngabantosan urang bersantai dina cara anu diperyogikeun ku kulit, awak, sareng pikiran urang.


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar