Wake Up Beautiful-Krim Sapeuting Pangalusna pikeun Hollywood Glow
30
Nov 2021

0 Komentar

Wake Up Beautiful-Krim Sapeuting Pangalusna pikeun Hollywood Glow

Nalika ngeunteung kana jaman kaemasan Hollywood kuno, anu langsung aya dina pikiran nyaéta daya tarik tina kulit anu glowing alami, mulus (sering tanpa makeup!) Disaput ku kaanggunan sareng poise anu katingalina teu tiasa dicapai anu dipamerkeun ku béntang pilem, musisi, sareng sosialita. Kiwari, urang masih néangan cara anu pangalusna pikeun ngahontal éta glowing sarua, orok-lemes kasampurnaan ditempo dina layar tur dina poto béntang favorit urang. 

 

Kumaha Kéngingkeun Kulit Éndah

tuang Muhun

Dimimitian ti jero, starlets heubeul ogé beauties kiwari mertahankeun yén diet sehat pinuh ku sayuran seger jeung bungbuahan, séréal sakabeh, protéin tanpa lemak, jeung lemak cageur, uplifts complexions jeung kaséhatan maranéhanana. Hindarkeun tuangeun olahan sareng gula. Sareng émut yén nginum seueur cai masih mangrupikeun salah sahiji cara anu pangsaéna pikeun ngawujudkeun tujuan kulit anjeun. 

Ngabersihan Kulit anjeun

Rutinitas perawatan kulit dua kali sadinten, dikurasi sacara saksama-kalebet ngahapus makeup sateuacan sare unggal wengi-saleresna mangrupikeun konci pikeun ngajaga kulit anjeun beresih sareng seger. Sapanjang poé kulit urang nyerep loba polutan éksternal, galur, jeung kokotor. Ngabersihan kulit anjeun unggal malem sateuacan bobo pikeun masihan kasempetan pikeun pulih sareng ngalereskeun ti beurang.

Pilih Merek Perawatan Kulit Asli

Janten selektif ngeunaan perawatan kulit anu anjeun anggo sareng mastikeun hasil maksimal ku milih asli, Perawatan kulit anu disatujuan FDA. Merek toko obat tiasa ngaku gaduh bahan anu mujarab, tapi kanyataanna bahan-bahan ieu sering dina konsentrasi rendah sareng henteu tiasa nembus kulit anjeun cukup jero pikeun masihan hasil anu efektif. Nanging, kalayan merek anu disatujuan FDA-sapertos Skinmedica, Neocutis, EltaMD, iS Klinis, sarta Obagi- anjeun bakal nampi konsentrasi anu langkung luhur tina bahan-bahan anu épéktip, ogé buktina efficacy anu dibuktikeun.

Ngajaga Kulit Anjeun

Panginten léngkah anu paling penting pikeun kulit anu éndah nyaéta ngajagi tina salah sahiji kakuatan anu paling ngarusak di dunya urang - panonpoé. Salawasna kaasup kualitas panyalindungan panonpoé SPF dina regimen anjeun unggal dinten sareng sapanjang taun pikeun ngajagaan tina épék sepuh tina sinar ngabahayakeun panonpoé.

Nyegerkeun Kulit anjeun

Exfoliation bisa datang dina sababaraha bentuk, sarta lamun dipigawé rutin, mantuan pikeun miceun sél kulit paéh, nembongkeun kulit anyar jeung sahingga kasempetan pikeun regenerasi alami. Kualitas scrubs sarta exfoliants asam Biasana tiasa dianggo 1-2 kali saminggu, salami kulit anjeun henteu jengkel. Sanaos seueur anu percanten, exfoliant dimaksudkeun pikeun ngaleungitkeun sél-sél paéh ieu sacara lembut, janten ngagosok sesah sanés aplikasi anu leres. Gantina, ngan gently rub exfoliant dina leutik, gerakan sirkular.

Hydrate

Hidrasi mangrupikeun konci pikeun ngajaga kulit anjeun awet, sareng moisturizing unggal dinten (atanapi langkung sering, gumantung kana jinis kulit anjeun) mangrupikeun léngkah penting dina rutinitas anu komprehensif. Anjeun tiasa nerapkeun anjeun moisturizer kalawan ramo Anjeun, atawa ngagunakeun sababaraha parabot skincare di-imah nu baheulana ngan bisa diasupan lamun dipaké ku esthetician Anjeun atawa profésional skincare séjén, kayaning quartz na jade rollers sarta parabot gua sha. Aranjeunna nyorong drainase limfatik sarta merangsang aliran getih pikeun ngamajukeun wewengkon raray ketang, mulus, bari ogé mantuan pikeun nyegah jerawat jeung nada / angkat kulit Anjeun.

 

Sapeuting Skincare

Kami sering maca ngeunaan trik perawatan kulit sareng rahasia awéwé geulis Hollywood kuno pikeun ngahontal kulit anu katingali sampurna, sareng anu menonjol nyaéta fokus anu disimpen dina perawatan kulit wengi-khususna hidrasi-sareng kami henteu tiasa satuju deui. 

moisturizer malem anjeun kudu dilarapkeun ka beuheung anjeun sarta décolleté salian raray anjeun, pikeun kulit awet muda sakuliah.

Gumantung kana masalah kulit anjeun, sérum saatos beberesih sareng toning penting pikeun ngarawat kulit unggal wengi. Nyaéta sérum pikeun unggal masalah kulit, sareng seueur anu tiasa dilapis sareng produk perawatan kulit anjeun anu sanés.

Pilihan moisturizer malem anu sanés nyaéta masker pameunteu. Aya sababaraha hébat masker kasadia, tapi terang yén hiji kandel, moisturizer nighttime euyeub tiasa dianggo sagampil ogé atawa malah leuwih hade tinimbang paling masker hydrating. 

 

Pangalusna Anti-Aging Sapeuting Cream

Urang pikir na creams sapeuting pangalusna dianggo ku sababaraha cara ku cara naekeun hidrasi bari ogé ngalaksanakeun tugas anti sepuh. Salah sahiji karesep urang nyaéta Neocutis MICRO peuting sapeuting Tightening Cream, nu delivers kombinasi endah tina péptida jeung hydrating lipid pikeun ngaronjatkeun produksi kolagén bari anjeun bobo, pikeun élastisitas kulit gede tur suppleness. Éta ogé ngajantenkeun kulit katingali bercahaya isuk-isuk ku cara nembus jero kana lapisan kulit anjeun pikeun hasil anu leres-leres lembab.

Krim séjén anu ngalakukeun tugas ganda nyaéta Obagi-C Fx C-Terapi Krim Peuting. Éta mangrupikeun rumus anu beunghar anu ngagunakeun Arbutin sareng vitamin C pikeun ngacerah sareng bahkan warna kulit sapeuting.

 

Krim sapeuting anu paling moisturizing

Henteu aya nanaon sapertos nerapkeun krim anu mewah pikeun ningkatkeun ritual sare anjeun sareng ngajantenkeun anjeun siap pikeun bobo anu jero bari terang yén anjeun parantos ngalakukeun anu pangsaéna pikeun kulit anjeun. Obagi Hydrate Luxe mangrupa saréat sapeuting luar biasa. Kami resep tékstur sapertos balm anu langsung ngahidrat. Krim pelembab anu kuat ieu hypoallergenic sareng aman pikeun dianggo sareng kalolobaan jinis kulit, sahingga saé sacara universal.

 

Rusiah Kulit Hollywood Old

Ieu jelas tina sagala rusiah kageulisan harbored ku awéwé Hollywood heubeul nu gaduh alami seger, kulit jelas éta konci pikeun néangan paling geulis. Sarta kami satuju yén anjeun paling geulis nalika anjeun alam na ngarasa geulis-hébat kulit téh beautifier pangalusna. Sareng pikeun ngahontal éta, anjeun tiasa investasi dina kulit anjeun ngan ukur sababaraha léngkah saderhana.

  1. Tuangeun saé
  2. Moisturize
  3. Bersihkeun
  4. Ngubaran
  5. ngalindungan
  6. Pilih produk perawatan kulit anu asli sareng kualitas


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar