Top 7 Kolagén Skincare Produk nu Sabenerna Gawé
04
Nov 2022

0 Komentar

Top 7 Kolagén Skincare Produk nu Sabenerna Gawé

Aya seueur barang kolagén dina pasaran ayeuna sareng nyortir sadayana tiasa janten tangtangan. Simkuring malah nuju ningali aliran ajeg produk anyar muncul nu ngaku kauntungan anti sepuh. Ngaliwatan sadayana ieu, urang terang kumaha pentingna ngartos naon anu leres-leres dianggo sateuacan investasi waktos sareng artos anjeun kana produk kolagén. Ieu mangrupikeun ahli kami ngeunaan perawatan kulit kolagén pangsaéna anu ditawarkeun sareng disarankeun ku para profesional.

 

Kumaha Kolagén Skincare Gawé

Naon kolagén jeung naha urang peryogi eta? 

 

Kolagén mangrupikeun protéin anu ngabantosan organ-kulit panggedena awak urang dina ngalayanan tujuan utami, nyaéta ngajaga awak urang sadayana. Marengan elastin, éta diperlukeun pikeun nguatkeun jeung ngarojong élastisitas kulit. Tanpa éta, kulit janten bengong sareng rawan tanda-tanda sepuh.

 

Bukti ilmiah nunjukkeun yén bahan perawatan kulit topikal anu leres dianggo pikeun ngadukung sareng merangsang pembaharuan kolagén, sareng ogé ngabantosan kulit pikeun nahan kolagén anu tos aya. 

 

nu Pangalusna Kolagén Skincare

Seueur produk kolagén anu tiasa didahar ayeuna tiasa gaduh mangpaat anti sepuh, tapi teu aya bukti ilmiah pikeun pariksa klaim sapertos kitu. Pangobatan topikal anu ningkatkeun kolagén, kumaha oge, anu kabuktian jalan.

 

Marengan anu nguatkeun sareng ningkatkeun produksi kolagén sareng elastin, perawatan kulit anu paling efektif ogé bakal ngandung bahan udar. Alami sapertos minyak argan sareng jojoba sareng ekstrak akar sareng chamomile dipasangkeun sampurna sareng turunan vitamin A anu kuat pikeun nyaimbangkeun sareng nenangkeun kulit anu diperyogikeun.

 

Jeung perlakuan kolagén-intensif bisa kapanggih dina sérum jeung creams pikeun sakabéh beungeut, kaasup sababaraha nu husus pikeun panon jeung lip wewengkon, beuheung jeung dada, jeung sakabéh awak. Barina ogé, urang condong perlu tightening saluareun wewengkon raray sakumaha urang umur.

 

Anu BENER Produk Kolagén Top pikeun Kulit Anjeun

We bisa saleresna Tulung urang ka kulit renew kolagén sorangan-jeung éta warta urang sadaya senang ngadangu! Di handap ieu daptar produk perawatan kulit kolagén anu paling efektif dina pasaran. 

 

  • Kalayan hasil anu katingali dimimitian dina sakedik dua minggu, SkinMedica TNS Advanced+ Sérum Fitur téknologi campuran faktor pertumbuhan anu luar biasa pikeun ningkatkeun produksi kolagén. Produk ngawengku rumus kadua komponén alam kaasup microalgae héjo, siki flax Perancis, sarta ekstrak laut nyadiakeun rojongan tur udar.

  • Neocutis NEO FIRM Beuheung & Décolleté Tightening Cream dianggo pikeun tighten tur mulus wewengkon mindeng-neglected kalawan péptida proprietary, ekstrak akar bit, asam glycolic, vitamin C, ekstrak akar ubi liar, sarta minyak alam. Kombinasi bahan mantuan pikeun kontur bari brightening kulit dina beuheung, tulang selangka, jeung dada.

  • Neocutis NOUVELLE + Retinol Koreksi Cream - Kalayan téknologi anu aman sareng efektif, rétinol anu dileupaskeun-kadali ieu ngirangan garis-garis halus sareng kedutan bari ngaleungitkeun bintik-bintik sareng warna panonpoe.

  • nu Neocutis LUMIERE Firm sareng BIO SERUM Firm  set ngawengku hiji Illuminating na Tightening Panon Cream sarta perlakuan-euyeub péptida ngandung faktor pertumbuhan nu ngaronjatkeun kolagén kulit pikeun ngaronjatkeun firmness sarta ngurangan garis-garis halus jeung wrinkles. Lamun dipaké babarengan, hasilna mangrupakeun aréa panon smoother, firmer, sarta caang dina gancang-gancang dua minggu.

  • SkinMedica TNS Pamulihan Complex Fitur konsentrasi pangluhurna téknologi TNS anu dipaténkeun, anu ngandung faktor pertumbuhan anu penting, kolagén, sitokin, antioksidan, sareng protéin sanés anu dianggo pikeun ngabaru kulit. Éta saé pikeun sadaya jinis kulit sareng dianggo pikeun ningkatkeun warna kulit pikeun hasil anu tegang sareng lentur.

  • iS Clinical GeneXC Sérum ngandung campuran kuat 20% vitamin C jeung extremozymes (énzim nu aya dina organisme hirup dina kaayaan lingkungan ekstrim kawas garing, iklim kasar). iS Clinical parantos ngahasilkeun téknologi pikeun ngagunakeun jinis énzim ieu pikeun dianggo dina perawatan kulit, nyayogikeun panyalindungan sareng hasil anu luar biasa. GeneXC Serum brightens, hydrates, sarta ngaronjatkeun élastisitas bari ogé ngajaga kulit.

  • Neocutis NEO BODY Restorative Awak Cream  - Kusabab awak urang peryogi perawatan anu sami anu urang pasihan ka daérah raray sareng beuheung urang, Neocutis nyangking téknologi péptida proprietary anu nguatkeun dina krim anu lezat anu masihan élastisitas sareng lemes di sakumna. Ceramides sareng asam salisilat dianggo pikeun nyageurkeun kagaringan sareng gejala keratosis pilaris dina waktos anu sami. Kulit karasaeun lemes sareng langkung tegang saatos dianggo.

Naha Urang Peryogikeun Kualitas Dermsilk Perawatan kulit

Ieu basajan. Perawatan kulit anu parantos diproduksi sacara otentik, diuji sacara klinis, sareng nampi persetujuan FDA parantos ngabuktikeun téknologi. Ieu mangrupikeun produk anu dianggo ku spesialis sapertos estheticians sareng dermatologists dina industri kageulisan profésional. Kualitas perawatan kulit kolagén produk diwenangkeun ngandung konsentrasi luhur tur leuwih murni bahan. Éta ogé diidinan nembus dermis dina tingkat anu langkung jero. Hal ieu ngamungkinkeun aranjeunna leres-leres nyeken sareng ningkatkeun nada sareng tékstur kulit bari ngirangan penampilan garis-garis halus sareng kedutan. 

  

Lebetkeun Kolagén kana Regimen Anjeun

Gampang ngalebetkeun rumus anu ningkatkeun kolagén kana rutinitas perawatan kulit dua kali sadinten. Produk kalawan vitamin C (anu ngarojong produksi kolagén) anu pangalusna dilarapkeun dina am lamun dipaké dina kombinasi kalayan vitamin A. Sadaya jenis vitamin A kudu dipaké magrib, sarta inget yen poean. sunscreen hususna penting pikeun kaasup dina rutin Anjeun ogé. 

 

Protéin-boosting péptida dina sérum sareng pelembab ogé mujarab sareng saé pikeun dianggo isuk-isuk sareng / atanapi sonten sareng digabungkeun sareng produk sanés. 

 

Janten, sanaos anjeun hoyong nyingkahan tuangeun kolagén, ulah isin tina kolagén dina rutinitas perawatan kulit anjeun. Wonderfully, aya pilihan sadia pikeun sakabéh jenis kulit. Pilih bahan anjeun, investasi dina kulit anjeun, sareng nikmati hasil anu katingali!

 

Kotektak ALL asli kolagén ngarojong perawatan kulit ➜


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar