Produk Perawatan Kulit Pangsaéna Pikeun Panangan anjeun: Kumaha ngégél, ngalembutkeun, sareng ngubaran kulit crepey
28
Dec 2021

0 Komentar

Produk Perawatan Kulit Pangsaéna Pikeun Panangan anjeun: Kumaha ngégél, ngalembutkeun, sareng ngubaran kulit crepey

Nalika urang umurna, urang nyéépkeun waktos seueur pikeun ngurus raray, beuheung, sareng panon urang, sering ningali bagian penting anu sanés tina urang. Bagian nu ngahontal kaluar pikeun mantuan batur; bagian nu nangkeup leuwih urang dipikacinta.


Sumuhun, urang ngobrol ngeunaan leungeun urang. Janten naha urang henteu ngarawat aranjeunna sapertos anu sering urang kedahna? Urang perawatan kulit anti sepuh sérum sareng krim mangrupikeun perawatan anu pangsaéna pikeun panangan anjeun (sareng sadayana) pikeun ngabantosan ngalembut, ngencang, sareng ngubaran tanda-tanda sepuh. Dina artikel ieu, urang bakal marios kumaha tighten kulit dina leungeun anjeun sarta kumaha carana ngalambatkeun turun tanda-tanda sepuh anu mimiti muncul dina bagian anjeun anu paduli ka batur.



ELASTIK LEUNGIT

Leungitna kolagén ngakibatkeun résiliensi kompromi jeung ngaronjat fragility kulit. Kulit crepey dina panangan atanapi kulit ipis anu leungit élastisitas mangrupikeun bagian normal tina sepuh. Salaku urang tumuwuh beuki dewasa, kitu ogé kulit urang. Urang tiasa ngiringan parobihan éta kalayan perawatan kulit anu urang pilih pikeun diri urang sorangan.


Pertimbangkeun ngagentos merek toko obat anjeun sareng merek perawatan kulit anti sepuh anu berkualitas anu komitmen kana peremajaan penampilan sareng kateguhan kulit urang; merek kawas Neocutis, iS Klinis, Skinmedica, Obagi, sarta EltaMD.


Barina ogé, kulit urang loba pisan mangpaatna pikeun urang - ngajaga urang jeung miara batur - naha urang teu kudu ngalakukeun hal nu sarua?



PULIHKEUN JAM NU SEPUH

Ngadamel ritual isuk-isuk sareng sore pikeun nerapkeun produk perawatan kulit anu dituju kana panangan anjeun bakal ningkatkeun élastisitas anu leungit. Salaku urang umur, kulit dina panangan urang janten crepey dina penampilan, leungit resiliency nonoman. Tapi loba penampilan kulit lemes jeung tightening kulit dina panangan urang bisa dihontal ngaliwatan ritual poéan perawatan.


Neocutis nawarkeun hiji garis penting pertahanan ngalawan sepuh. Diadegkeun di Swiss, lini produk maranéhanana museurkeun kana penyembuhan sarta rejuvenating kulit pikeun mulangkeun ka penampilan leuwih youthful. maranéhanana NeoBody réstoratif Cream nyaeta noncomedogenic, dermatologist-dites, bébas tina aditif warna jeung seungit, sarta teu diuji dina sato. Dirumuskeun sacara khusus pikeun awak kalayan téknologi anu ngaktifkeun kolagén alami sareng mulangkeun kulit anu mulus sareng awet muda. Musim semi sareng usum panas dina pakéan tanpa lengan parantos mimiti katingali langkung saé!


Paporit anu sanés ti urang nyaéta SkinMedica GlyPro Daily Firming lotion. SkinMedica museurkeun perhatianna kana kamajuan élmu peremajaan kulit, ngahaturanan panalungtikan mangtaun-taun pikeun nyiptakeun produk anu inovatif. Cocog pikeun sadaya jinis kulit, GlyPro Daily ningkatkeun kekencangan kulit sareng ngabantosan nada kateguhan pikeun tampilan anu mulus sareng ramping. Éta sampurna pikeun ngabantosan ngirangan penampilan kulit crepey dina panangan anjeun sareng di tempat sanés dina awak anjeun.



Nyegah karuksakan salajengna

Kami terang yén anjeun parantos nyarios waktos ieu deui, tapi penting pisan, janten kami bakal nyarios deui ka anjeun: ngagem panyalindungan panonpoé. Cara anu pangsaéna pikeun nyegah karusakan langkung seueur kana kulit urang nyaéta ngajagi diri tina unsur anu paling ngarusak di sakuliling urang — panonpoé. Urang sapatemon ieu unggal poe, sakapeung pikeun jam dina hiji waktu, sarta kami kudu adequately nyokot léngkah ngarasakeun kahaneutan tanpa sahingga pikeun karuksakan.


Bari kulit creepy on leungeun urang téh bagian normal tina sepuh, panonpoé mangrupa salah sahiji faktor signifikan contributing kana speed na severity tina karuksakan. Janten, salian nyandak tindakan anu ditargetkeun pikeun ngirangan tanda-tanda sepuh dina panangan anjeun, anjeun ogé kedah nganggo alat anu kualitas luhur. sunscreen. Milih merek anu ngajaga sareng ngasuh kulit anjeun mangrupikeun pasangan anu sampurna pikeun anu di luhur.


Urang bogoh ka spéktrum lega SPF tinggi kawas nu UltaMD UV Active SPF 50+. Rumus bebas seungit, bébas minyak, bébas paraben, sensitipitas, sareng non-comedogenic nawiskeun panyalindungan UVA sareng UVB anu kuat, komprehensif. Sareng éta sadayana bari tetep luar biasa gizi-sampurna pikeun dianggo dina raray sareng awak anjeun. Sanggeus sapoé panjang di panonpoé, urang ogé ngarasakeun sérum recovery nu mantuan replenish kulit lembut, kawas kieu sérum recovery kulit.



SKINCARE pangalusna pikeun leungeun

Urang terang yén aya seueur pilihan di luar sana sareng yén ngaganggu aranjeunna tiasa janten tangtangan. Tapi dua hal pangpentingna anu kudu dipigawé pikeun tighten kulit dina leungeun anjeun nyaéta:

  1. Ngagunakeun produk premium kalawan hasil kabuktian; Perawatan kulit kualitas Dermsilk mangrupikeun hiji-hijina cara pikeun mastikeun ieu.
  2. Pikeun ngagunakeun sunscreen pelindung komprehensif. 

Koléksi curated kami ngan ukur kalebet perawatan kulit pangsaéna pikeun sepuh kulit — kualitas leres, lotion mewah, sérum, sareng seueur deui. Henteu aya anu nyiram, dibungkus deui, sareng dijual ... sareng henteu aya deui kulit crepey dina panangan urang. Éta mangrupikeun pilihan anu gampang dilakukeun.


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar