The Ultimate Skincare Product Guide pikeun 2022
31
Dec 2021

0 Komentar

The Ultimate Skincare Product Guide pikeun 2022

Waktosna pikeun ngahurungkeun halaman dina 2021, nuju ka 2022 kalayan janji awal anu énggal sareng awal anu énggal. Taun anyar ogé mangrupikeun waktos nalika seueur jalma nganut kabiasaan sareng rutinitas anu séhat sareng séhat. Taun ieu langkung ti kantos, penting pikeun ngubaran diri urang kalayan kahadean sareng welas asih. Milih nu perawatan kulit pangalusna pikeun 2022 mangrupikeun salah sahiji cara pikeun ngarawat sareng ngarawat diri nalika urang ngarebut sadayana anu aya dina taun énggal pikeun urang.

Kami parantos nyusun daptar barang-barang anu paling laris tina koleksi Dermsilk anu henteu ngan ukur terapi tapi ngaremajakeun supados anjeun tiasa ngaraosan sareng katingali pangsaéna dina 2022. 

Sérum Pamungkas 

Sérum dirumuskeun sacara khusus, produk perawatan kulit anu hampang anu gaduh jumlah konséntrasi bahan aktif anu ngahidrasi, ngahakan sareng ngajagi kulit urang sareng mangrupikeun tambahan anu saé pikeun anjeun. rutin skincare pamungkas

Sérum terlaris kami nyaéta Neocutis BIO sérum firm Rejuvenating Faktor Pertumbuhan & Péptida Treatment. Faktor pertumbuhan manusa + péptida proprietary mangrupikeun anu ngajantenkeun rumus anti sepuh ieu unik pikeun seueur anu sanés di pasar. Persetujuan FDA anu disayogikeun kalayan perawatan kualitas sapertos kieu hartosna bahan-bahan kentel ieu tiasa nembus langkung jero kana kulit, nyayogikeun hasil anu langkung katingali, langkung gancang.

Mangpaat anjeun bakal ngalaman ngagunakeun faktor pertumbuhan rejuvenating ieu sarta perlakuan péptida loba. Ieu ngan sababaraha kauntungan anu paling luhur:

  • Hasilna kirang ti saminggu, kalayan perbaikan terus-terusan saluareun minggu dalapan. 
  • Ngurangan penampilan garis-garis halus sareng kedutan.
  • Ngajadikeun kulit tighter, firmer, sarta smoother. 
  • Nyirorot ngaronjatkeun hidrasi pikeun kulit plumped-up. 
  • Ningkatkeun firmness, élastisitas, nada, sareng tékstur
  • Ngadukung produksi kolagén sareng elastin alami anjeun. 

Produk Perawatan Kulit Anti Sepuh Pamungkas 

Salah sahiji produk perawatan kulit anti sepuh anu paling laris urang — ogé sérum — nyaéta SkinMedica TNS Advanced + Sérum. Produk perawatan kulit generasi salajengna ieu mangrupikeun campuran bahan anu, nalika digabungkeun, gaduh hasil anu pikaresepeun. Campuran faktor pertumbuhan, péptida, sareng campuran aktif botani sareng ekstrak laut ngajantenkeun rumus ieu mujarab pisan. 

Ieu naon anu diarepkeun tina Skinmedica TNS Advanced + Serum:

  • Hasilna katingali dina handapeun dua minggu kalayan perbaikan terus-terusan salami 24 minggu. 
  • Kabuktian sacara klinis ngabantosan kulit kendur.
  • Nyirorot ngurangan garis tur wrinkles. 

The Ultimate Panon Treatment 

EltaMD Renew Gél Panon Ieu dieusian ku péptida unik, asam hyaluronic, sarta extracts alam nu nourish na rejuvenate wewengkon hipu sabudeureun panon urang. Éta mangrupikeun perawatan mata anu paling laris, anu dirobih ku para nasabah salaku cara anu kuat sareng gancang pikeun ngarawat daérah di sekitar panon anjeun.

EltaMD Renew Eye Gel ngabantosan:

  • Ngaleungitkeun puffiness sareng bunderan poék handapeun panon anjeun.
  • Ngurangan garis-garis halus sareng kedutan.
  • Hasilna katingali dina 30 dinten. 

The Ultimate Treatment pikeun bunderan poék

Éntri paling laris pikeun ngaleungitkeun bunderan poék handapeun panon nyaéta Neocutis LUMIERE FIRM RICHE Extra Moisturizing Illuminating & Tightening Eye Cream. Krim panon anu mewah ieu didamel nganggo rumus anti sepuh anu canggih. Faktor pertumbuhan manusa, péptida proprietary, kafein, asam glycyrrhetinic, sarta bisabolol (ekstrak chamomile) Anu ngajantenkeun ieu produk perawatan kulit panon pangsaéna anu nargétkeun masalah ieu.

Ieu naon ieu Perawatan bunderan poék pikeun panon anjeun:

  • Ngonci dina Uap tur mantuan kalawan ingetan Uap.
  • Lightens penampilan bunderan poék ku asam glycyrrhetinic.
  • Kafein ngaminimalkeun puffiness. 
  • Faktor pertumbuhan ngirangan garis halus sareng kedutan. 
  • Péptida proprietary ngarojong produksi elastin jeung kolagén. 

Produk Kulit Kering Pamungkas 

Ngubaran kulit garing anjeun kalawan EltaMD UV Unsur Tinted Broad-Spectrum SPF 44. Pangalusna ieu mangrupikeun kualitas perawatan kulit produk nu quenches kulit garing. Bahan dumasar mineral, sapertos séng oksida sareng titanium dioksida, tiasa dianggo asam hyaluronic ultra-hydrating pikeun hidrasi kulit optimum. Produk anu diwarnaan enteng ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun sadaya jinis kulit. 

Ieu sababna EltaMD UV Elements mangrupikeun produk kulit garing anu paling laris:

  • Protéksi UV bébas kimiawi.
  • Asam hyaluronic pikeun ngajaga Uap. 
  • Tahan cai, ngawarnaan sareng gluten-gratis. 
  • Salah sahiji merek perawatan kulit anu paling murah, kualitasna di pasar.

The Ultimate Sensitip Skin Treatment 

EltaMD Foaming Facial Cleanser mangrupikeun laris kami dina kategori perawatan kulit sénsitip. Énzim sareng asam amino digabungkeun dina rumus anu lembut tapi efektif anu ngabersihkeun kulit anjeun. Aman pikeun sadaya jinis kulit, kalebet anu sénsitip kana produk perawatan kulit sanés. Tangtosna, unggal kulit sénsitip unik, janten anjeun kedah tetep nguji bagian anu teu jelas tina kulit sénsitip anjeun sateuacan nerapkeun sacara bébas.

Keunggulan Foaming Facial Cleanser nyaéta: 

  • Ngurangan peradangan ku aksi énzim.
  • Ph-saimbang. 
  • Lembut pikeun dianggo isuk-isuk sareng wengi. 

Nangkeup Pamungkas Skincare rutin di 2022 

Produk perawatan kulit anu paling laris ieu ngabéréskeun rupa-rupa masalah sareng masalah, sareng aranjeunna paling laris pikeun alesan anu saé — jalma sanés sapertos anjeun gaduh hasil anu saé ngagunakeunana.

Salaku urang ngabagéakeun taun anyar, milih éféktif perawatan kulit produk kalawan hasil kabuktian ensures Anjeun nyandak 2022 kana leungeun anjeun sorangan, tur nyetel taun kaluar ka mimiti hébat. Sataun kalayan kapercayaan, kageulisan anu ditingkatkeun sacara alami, sareng perawatan kulit anu mewah.


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar