Solusi pikeun Dewasa sareng Kulit Rawan Jerawat
03
Jun 2022

0 Komentar

Solusi pikeun Dewasa sareng Kulit Rawan Jerawat

Nalika ngabalikeun tanda sepuh biasana tujuan utama pikeun perawatan kulit sawawa, jarawat tiasa janten masalah kulit utama. Seueur jalma dewasa sacara teu adil hirup sareng kulit anu rawan jarawat salian ti garis-garis halus, kedutan, sareng perubahan warna tina sepuh sareng karusakan sanésna tina sinar panonpoé sareng radikal bébas. Kami pasti henteu nyangka ieu janten masalah dina taun-taun engké, tapi éta mangrupikeun perhatian anu nyata pikeun seueur.

 

Ngidentipikasi Jerawat Dewasa

Sawawa-awal jerawat lumangsung dina duanana lalaki jeung awewe tina sagala nationalities sarta jenis kulit, tapi utamana di awéwé umur 20-40, sarta malah bisa timbul salila 50an urang. Sacara umum, jarawat anu lumangsung sanggeus taun rumaja dianggap jarawat dewasa. Éta tiasa muncul deui salaku jarawat siklik dina daérah awak anu sami dina waktos anu sami dina bulan, bahkan dina awéwé postmenopausal.

Breakouts sabudeureun gado jeung jawline sarta dina awak luhur, utamana dina taktak, dada, jeung tonggong bisa hadir salaku nabrak leutik atawa nyeri pustules kista-kawas. Ieu sanes jarawat blackhead atanapi whitehead has anu sering dialaman nalika nonoman urang sareng sering henteu tiasa direngsekeun ku cara ékstraksi anu dianggo ku ahli estetika. 

 

Anu ngabalukarkeun Jerawat Dewasa

Ilaharna, sawawa ngalaman jarawat alatan fluctuations hormonal-utamana salila siklus menstruasi ogé sapanjang na nalika kakandungan atawa ménopause nalika produksi minyak kulit bisa intensif tur ngakibatkeun pori clogged. Pikeun jalma anu tegangan tinggi atanapi kahariwang, hormon stres kortisol ogé tiasa nyababkeun paningkatan produksi minyak kulit. 

Seueur elemen anu sami anu nyumbang kana jarawat rumaja tiasa ngulang diri nalika dewasa. Faktor luar kawas kokotor jeung baktéri ti leungeun jeung ponsel datang kana kontak jeung kulit, kurangna ditangtoskeun beberesih beungeut atawa miceun makeup unggal malem saméméh waktu sare, perjalanan atawa lingkungan lembab, atawa dahar goréng diit sadayana tiasa memicu breakouts.

Seringna, rutinitas perawatan kulit sareng kageulisan urang saleresna tiasa nyababkeun pori-pori tersumbat atanapi peradangan anu nyababkeun panyebaran. Ngagunakeun teuing atawa skincare salah on sensitip or kulit berminyak, kitu ogé sunscreens beurat, panyabutan bulu raray, atawa produk bulu nu settle dina kulit bisa masihan urang jerawat. 

Genetika ogé tiasa maénkeun peran anu ageung, sabab seueur jalma ngan saukur predisposed ngalaman breakouts boh nonoman boh déwasa.

 

Kumaha Kéngingkeun Kulit Bening

Pikeun jalma anu berjuang sareng jarawat sawawa, sadaya barang kageulisan - perawatan kulit, rambut, sareng produk makeup - kedah non-comedogenic sareng / atanapi bébas minyak. Pembersih hampang sareng cai haneut henteu langkung ti dua kali sadinten atanapi saatos latihan penting pisan sabab overuse produk atanapi scrubbing kasar tiasa nyababkeun peradangan.

Sami lumaku pikeun nyokot atawa squeezing blemishes. Urang kedah ngahindarkeun noél raray atanapi daérah sénsitip anu sanés, sareng sok nganggo sentuhan anu hampang upami diperyogikeun. Tapi kumaha oge teuas, urang kudu ngurangan setrés saloba mungkin atawa neangan téhnik calming pikeun employ salila kali stress.

 

Kualitas Skincare

Perawatan kulit anu pas pikeun jarawat mangrupikeun konci pikeun ngabersihan sareng nyegah panyebaran kahareup. Ieu dimana kualitas perawatan kulit asalna di FDA-disatujuan perawatan kulit kabuktian paling éféktif Kusabab éta diidinan janten langkung konsentrasi tibatan produk anu sayogi di toko obat sareng departemén sareng pangecér kageulisan. Éta sacara klinis kabuktian nembus sacara akut kana dermis kulit pikeun ngahontal sareng ngubaran tempat asalna jarawat ogé cacad anu akar jero anu parantos aya anu biasana lumangsung dina jarawat dewasa.

 

nu Produk Jerawat pangalusna pikeun Dewasa

Pangobatan jerawat hormonal sawawa kudu ngandung cleansers, sérum jerawat-sasaran, sarta moisturizers katuhu pikeun ngalawan jerawat sirah-on. Sistem lengkep sareng bahan sapertos salisilat, laktat, glikolat, alfa hidroksi, atanapi asam hidroksi béta sadayana dianggo pikeun ngaleungitkeun kulit, ngabuka pori-pori, sareng ngirangan produksi sebum. Benzoyl péroxida, anu dianggo pikeun ngaleutikan baktéri anu nyababkeun cacad, ogé mangrupikeun bahan anu saé dina pangobatan jarawat.

Sérum kalawan retinol dianggo dina ngabersihkeun jarawat ogé penampilan garis sareng kedutan tapi ogé tiasa ngagaringkeun kulit sareng teras nyorong breakouts, janten aranjeunna kedah dilebetkeun heula sareng digabungkeun sareng pelembab anu saé.

Dua karesep urang perawatan kulit regimens anu iS Koléksi Kajelasan Murni Klinis jeung Obagi CLENZIderm MD System. Duanana sasaran jerawat dimana eta dimimitian bari clearing up blemishes aya.

Salaku sawawa, urang geus loba masalah. Ngadatangan deui dinten-dinten kulit anu rawan jarawat teu kedah hariwang deui. Untungna, aya solusi perawatan kulit anu mujarab pikeun ngabantosan urang meunangkeun deui kulit anu éndah, tanpa cacad. 

Balanja Perawatan Kulit Pangsaéna pikeun Kulit Rawan Jerawat ➜


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar