Mitos Skincare: Kaleresan Matéri
21
Dec 2021

0 Komentar

Mitos Skincare: Kaleresan Matéri

Anjeun tiasa reuwas diajar yén aya seueur inpormasi perawatan kulit di luar anu parantos katampi salaku bebeneran kana waktosna, padahal kanyataanna henteu. 

Ngabédakeun kanyataan perawatan kulit tina fiksi mangrupikeun kapentingan anjeun, sareng kulit anjeun bakal hatur nuhun pikeun éta. Intina nyaéta yén aya seueur naséhat perawatan kulit anu henteu ngabantosan atanapi bahkan masuk akal-sareng sababaraha éta tiasa ngarusak. 

Hayu urang tingali sababaraha mitos perawatan kulit anu paling umum sareng terangkeun kanyataanana.


Mitos Umum Ngeunaan Kabiasaan Perawatan Kulit

Aya seueur mitos ngeunaan rutinitas perawatan kulit. Pendekatan minimalis mangrupikeun anu populer ayeuna, anu mangrupikeun pamikiran anu "kurang langkung saé". Sanaos ieu tiasa dianggo pikeun sabagian, jalma anu ngalaman masalah sapertos jarawat, rosacea, atanapi bintik poék terang yén teu malire masalah anjeun ngan ukur ngajantenkeun aranjeunna parah. Jalma anu nyéépkeun waktos di luar ogé henteu kedah nyandak pendekatan ieu. Aya seueur pisan perawatan kulit produk sadia nu alamat masalah husus. Naha henteu ngamangpaatkeun kamajuan perawatan kulit panganyarna pikeun ngaleungitkeun masalah? 

Mitos sanésna nyaéta anjeun kedah ngagosok sareng ngabersihkeun raray anjeun. Penting pikeun ngabersihan kulit anjeun; kumaha oge, overdoing eta kalawan bahan kimia kasar jeung scrubbing kaleuleuwihan strips kulit Anjeun tina minyak alam na Uap. Over-cleansing sanes solusi pikeun kulit anu katingali séhat. Gantina, rawat kulit anjeun kalayan lembut ku produk anu dirancang pikeun dianggo sareng minyak alami anjeun sareng ngalindungan panghalang lembab kulit anjeun. 


Mitos Ngeunaan Protéksi panonpoé 

Aya seueur mitos ngeunaan perawatan kulit sareng panonpoé, sareng nalika anjeun nyandak kauntungan tina vitamin D tina panonpoé, paparan kaleuleuwihan nyababkeun sepuh prématur sareng tiasa nyababkeun kanker. Hayu urang tingali sababaraha kabohongan anu paling umum ngeunaan kulit anjeun sareng panonpoé. 


Mitos: Biwir teu meunang kaduruk ku panon poe. 

kanyataan: Biwir anjeun rentan ka karusakan panonpoé sareng peryogi perawatan pelindung sareng perhatian anu sami anu diperyogikeun ku kulit anjeun. Hésé pikeun terang upami anjeun parantos ngaduruk kulit anu hipu dina biwir anjeun - éta tiasa ngabareuhan, lepuh, atanapi anjeun tiasa ngaraos nyeri - lidah buaya, kompres tiis, sareng anti-radang tiasa ngirangan nyeri sareng bareuh anu aya hubunganana sareng biwir anu kaduruk ku panonpoé. Pertahanan pangalusna anjeun ngalawan biwir kaduruk ku panon poe nyaéta nerapkeun kualitas perawatan kulit produk kawas iS Clinical LIProtect SPF 35-sareng nganggo topi anu ngiuhan sakumna ramo anjeun. 


Mitos: Teu perlu sunscreens usum tiis. 

kanyataan: Henteu aya anu langkung jauh tina bebeneran. Seueur jalma nganggap yén kusabab panonpoe henteu parah dina usum tiris sareng langkung seueur katutupan awan, sunscreen henteu diperyogikeun. Nyatana, sinar panonpoé aya dimana-mana, henteu paduli waktos taun, sareng sanaos sinarna henteu kuat dina usum tiis, aranjeunna tetep bahaya; 80% sinar UV kaduruk ngaliwatan méga. Upami anjeun kaserang overexposure, pertimbangkeun ngagunakeun  EltaMD Moisturizer pikeun nenangkeun sareng nenangkeun épék anu teu pikaresepeun tina sinar panonpoé. 


Mitos: Tanning ranjang nyadiakeun base pelindung. 

kanyataan: Aya sakedik bukti pikeun ngadukung yén samak dasar tina ranjang tanning nawiskeun panyalindungan tina kaduruk ku panonpoe. Résiko anu aya hubunganana sareng ranjang tanning langkung ageung tibatan kauntungan anu nyasabkeun, sareng samak dasar sanés pengganti anu saé atanapi nyukupan pikeun tabir surya. Pangsaéna, diperkirakeun yén tan dasar ngagaduhan SPF 3 dugi ka 4, sareng sanaos langkung saé tibatan nanaon, produk tabir surya anu paling disarankeun gaduh SPF 15 dugi ka 30. Henteu ngan ukur tan dasar anu gagal ngajaga anjeun tina kaduruk ku panon poe. , tapi ogé ningkatkeun résiko anjeun pikeun kanker kulit sareng nyababkeun sepuh prématur. Nerapkeun kualitas perawatan kulit Produk mangrupikeun salah sahiji cara anu paling aman pikeun mastikeun kulit anjeun nampi panyalindungan tina panonpoé. SkinMedica Total Defense + Repair Broad Spectrum SPF 34 mangrupa pilihan alus teuing pikeun ngajaga kulit anjeun nalika anjeun di luar. 


Aranjeunna Naha Naon?

Upami anjeun nganggap aya sababaraha mitos anu teu tiasa dipercaya ngeunaan perawatan kulit ayeuna-pertimbangkeun naon anu dilakukeun ku jalma-jalma dina sajarah kaéndahan. 

  • Arsén sareng timah dianggo pikeun ngancem warna kulit dugi ka kapendak kumaha bahaya sareng maotna pikeun kulit. Aya ogé hiji titik nalika bikang ingested arsén pikeun ngaronjatkeun penampilan sehat sarta youthful. Gejala karacunan arsén kaasup utah, nyeri beuteung, tingling of extremities, sarta maot dina kasus ekstrim. 
  • Pendekatan kageulisan anu bahaya sanésna nyaéta ngagunakeun belladonna, atanapi nightshade anu maot dina serelek panon pikeun masihan awéwé tampilan doe anu lega anu dianggap pikabitaeun. Di sagigireun visi kabur, headaches, sarta vertigo - buta éta éfék samping. 

Untungna, urang diajar kumaha bahaya zat-zat ieu, sareng parantos lami lirén ngagunakeunana.

Meunangkeun Inpormasi Perawatan Kulit Pangsaéna Sadia pikeun Hasil Pangsaéna

Laksanakeun kulit anjeun sareng ngadidik diri ngeunaan prakték perawatan kulit anu pangsaéna. Kami ajak anjeun ngobrol sareng dokter kulit anjeun ngeunaan rutinitas sareng produk perawatan kulit anu paling maju sareng aman.


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar