Tujuan Perawatan Kulit sareng Kumaha Carana
10
Dec 2021

0 Komentar

Tujuan Perawatan Kulit sareng Kumaha Carana

Ngahontal kulit impian anjeun kalayan tips perawatan kulit ieu


Urang pantes. Masing-masing urang ngagaduhan hak kana kulit anu pangsaéna. Di handap ieu daptar curated tina gol pantes kalawan léngkah pikeun mantuan Anjeun ngawujudkeun kulit Anjeun paling endah. Kalayan alat anu leres, anjeun bakal katingali sampurna. 

Kulit sepuh mangrupikeun endah, sareng pantes perawatan anu sampurna. Pikeun ngamimitian, émut pikeun salawasna nganggo panyalindungan SPF nalika di luar, nginum cai anu seueur jeung ngawatesan kafein jeung alkohol, meunang nyatu sare jeung latihan teratur, jeung tuang diet anu séhat.

Lajeng, tukang ngaput skincare Anjeun nuju tujuan pikaresep Anjeun.


Tujuan: Kulit tighter

Pamerkeun struktur tulang anjeun anu éndah ku ngagunakeun kulit ketat métode kawas urut raray, jade na quartz rollers, alat microcurrent, sculpting bar, sarta parabot gua sha, nu ngamajukeun drainase limfa jeung sirkulasi getih sarta ngurangan puffiness. Milarian karesep anjeun sareng tambahkeun kana rezim perawatan kulit am atanapi pm anjeun.

Kaasup wewengkon beuheung jeung dada anjeun ogé raray. Neocutis NEO Firm Neck & Décolleté Tightening Cream Didamel ngan pikeun daérah anu sering hilap, ngamajukeun restorasi kolagén sareng elastin kalayan péptida sareng ekstrak akar.


Tujuan: Kulit anu Glows

Kulit glowing bébas tina blemishes jeung discolorations. Urang teu bisa stress cukup pentingna ngagunakeun panyalindungan SPF pikeun mantuan ngajaga malah warna kulit. Tetep kulit lembab sareng robih regimen anjeun sareng musim, ningkatkeun hidrasi dina bulan anu langkung tiis.

Perawatan kulit anu berkualitas boga kauntungan tina extremozymes dina produk anjeun anu ngagedékeun hasil. Pikeun kulit glowing, utamana asam alfa hidroksi kentel (AHA), retinoids, vitamin C, sarta elemen séjén kapanggih dina produk kualitas boga nilai leuwih gede jeung efficacy ti merek toko ubar jeung kageulisan.


Tujuan: Pangsaeutikna Wrinkles

Hidrasi kulit staves kaluar garis tur wrinkles, jadi balik pikeun pelembab jeung minyak kalawan beunghar bahan nu sabenerna jalan. Hindarkeun setrés nalika mungkin (urang terang éta sesah dilakukeun-tapi kulit sareng kaséhatan sadayana bakal hatur nuhun pikeun éta) sareng ulah ngaroko!

Kusabab wewengkon panon bisa utamana rawan ngamekarkeun garis tur wrinkles, éta penting pikeun ngawengku krim panon jeung perlakuan dina rutin anjeun isuk sareng wengi. Salah sahiji karesep urang nyaéta Obagi ELASTiderm Cream Panon pikeun rejuvenating sarta smoothing kulit hipu wewengkon urang.


Tujuan: Ngaleungitkeun Kulit Kering

Kami geus ngobrol ngeunaan ngajaga anjeun rutinitas skincare diropéa kalayan ganti bulan-bulan tiis sarua kurang asor dina hawa, drying kaluar kulit Anjeun. Janten, anggo humidifier sareng nginum seueur cai. 

What is the skincare pangalusna pikeun kulit garing? Pembersih dumasar-minyak, krim, sareng susu sareng sérum anu ngandung asam hyaluronic, ceramide, atanapi vitamin E anu tiasa dilapis sareng perawatan sanés ogé bakal ningkatkeun hidrasi kulit. Pikeun wengi, gentos ka moisturizer anu beunghar bakal ngabantosan anjeun ngahontal kulit lemes orok isuk-isuk.


Tujuan: Kulit Kurang Minyak

Urang resep kana kulit embun-embunan, tapi upami kelenjar minyak anjeun damel di lembur pikeun nganteurkeun kilauan anu teu séhat, waktosna pikeun ngarobih perawatan kulit anjeun.

keur kulit rawan minyak, Anggo cleanser sareng toner anu lembut dua kali sadinten sareng saatos latihan. The produk pangalusna pikeun kulit oily bebas minyak sarta non-comedogenic pikeun mantuan ngajaga pori unclogged. Kertas blotting anu idéal pikeun nyerep minyak salila poé. Jeung teu kungsi skip moisturizer Anjeun-ieu bisa ngabalukarkeun kelenjar overcompensate sarta nyieun kulit Anjeun malah oiler. Upami anjeun milarian ngamimitian anu énggal, garis sapertos Obagi Nu-Derm Starter System Normal mun oily Tujuanana pikeun ngarobih sacara dramatis tampilan kulit berminyak bari ningkatkeun tanda-tanda sepuh.


Tujuan: Kurang Jerawat

Tingali di luhur. Kulit oily ngaronjatkeun ngembangkeun jerawat. Anggo produk anu ngandung bahan sapertos asam salisilat sareng benzoyl peroksida pikeun ngubaran sareng ngatur jarawat. A garis produk lengkep kawas Obagi CLENZIderm MD System bakal dianggo pikeun ngabersihkeun, ngubaran, sareng moisturize bari ngajaga jarawat di teluk sareng nyiptakeun kulit anu seger.


Saran pangalusna? Mimitian miara Kulit Anjeun Kiwari.

Siap pikeun ngamimitian dina anjeun tujuan skincare? Mimitian nyieun parobahan kiwari, make produk katuhu pikeun kulit Anjeun, jeung konsultasi sareng ahli perawatan kulit, anu tiasa nungtun anjeun dina perawatan tambahan.

Mangtaun-taun ngajantenkeun urang langkung wijaksana sareng langkung percaya diri dina kulit urang, janten hayu urang nunjukkeun ku cara nembongkeun kaéndahan batin urang. Urang sadayana ngagaduhan tujuan perawatan kulit. Warta anu saé nyaéta kalayan ati-ati, kualitas, sareng sakedik waktos, aranjeunna tiasa dicapai.


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar