Merek Perawatan Kulit anu Ngadominasi Pasar
07
Sep 2021

0 Komentar

Merek Perawatan Kulit anu Ngadominasi Pasar

Leumpang ka handap lorong di toko suplai kageulisan mana waé sareng anjeun bakal ningali merek saatos merek… teu anéh yén seueur anu milari perawatan kulit pamungkas tungtungna nyéépkeun ratusan (malah rébuan dolar) nyobian pilihan anu béda-béda sateuacan aranjeunna mendakan hiji éta. sabenerna lumaku pikeun aranjeunna.


Cara anu pangsaéna pikeun ngirangan biaya anu teu dipikabutuh, sareng ngawitan nyegerkeun kulit anjeun nalika anjeun milih pilihan éta, nya éta milarian heula merek sareng produk perawatan kulit anu pangsaéna sareng milari naha éta leres-leres kabuktosan tiasa dianggo.


Janten éta tujuan urang sareng tulisan ieu; pikeun ngabantosan anjeun mendakan merek perawatan kulit anu ngadominasi pasar. Henteu pikeun nomer penjualan atanapi jilidna, tapi pikeun khasiat sareng kamampuan pikeun ngarobih sareng ningkatkeun kulit anjeun-euweuh urusan jenis kulit Anjeun.


Dina tulisan ieu, kami bakal ngenalkeun anjeun ngan ukur merek perawatan kulit anu kabuktian sacara klinis supados anjeun terang yén anjeun nampi anu leres-leres bakal ngahasilkeun hasil (kadang-kadang pas dina 1 dinten… serius).


Kosmétik ieu béda sareng anu anjeun mendakan di toko kageulisan standar anjeun sabab kedah nampi persetujuan FDA sateuacan dileupaskeun ka pasar. Ieu hartosna aranjeunna kedah ngajalanan uji khusus sareng kedah leres-leres ngabuktikeun hasil sateuacan ngadamel klaim. Kanyataanna, kabeneran aya nu ngan bisa dipercanten klaim lamun dijieun ku mérek skincare méwah.


Ku kituna hayu urang meunang kana eta! Dina henteu aya urutan khusus, ieu mangrupikeun pilihan utama kami pikeun merek perawatan kulit pangsaéna anu ngadominasi pasar kageulisan.


iS Klinis

Mimiti urang gaduh iS Klinis. Merek ieu diadegkeun dina 2002 ku biokimiawan dina yayasan anu penyembuhan dimimitian di alam. Baris inovatif produk perawatan kulit maranéhanana narima klaim maranéhna pikeun Kinérja ku kapanggihna pamakéan extremozymes dina skincare. Ieu mangrupa énzim nu dihasilkeun sacara alami ku tutuwuhan nu hirup di lingkungan exceptionally kasar; tempat-tempat sapertos gurun gersang, parit laut jero, Arktik anu tiis, sareng seueur deui. Pamakéan énzim ieu dina perawatan kulit ngabantosan ngajaga kulit tina karusakan anu disababkeun ku ekstrim lingkungan.

Pausahaan mangrupakeun divisi of Innovative Skincare, nu salah sahiji otoritas paling well-dihormat dina industri skincare. Aranjeunna ngawangun produkna tina seueur bahan botani alami kalebet bahan baku kelas farmasi. Ieu mangrupikeun bédana penting anu ngabédakeun iS Clinical ti seueur anu sanés; eta ngajaga aranjeunna bébas tina najis jeung sanyawa nu bisa disebutkeun "stowaway" dina sanyawa sarta tanpa disadari mungkas nepi di produk ahir.

Hasilna mangrupikeun perawatan kulit murni anu ngan ukur ngandung naon anu dimaksud-kuat, hipu, jeung bahan kentel nu kabuktian jalan. iS Clinical ogé henteu kakejaman, henteu kantos nguji produkna dina sato, sareng kalolobaan garisna nyaéta vegan, iwal produk anu ngandung madu anu sumber étika.


EltaMD

Hareup nepi maksudna EltaMD. Merek ieu mangrupikeun salah sahiji merek perawatan kulit pikeun para ahli dermatologi profésional, khususna ngeunaan garis panyalindungan panonpoé na. Éta sabenerna mimiti salaku produsén salep anu garapan bahan alami ti patani di padesaan Swiss. Warisan médis maranéhanana geus nyieun produk maranéhanana incredibly éféktif. Sadaya perawatan kulit sareng tabir suryana dirojong ku élmu-aranjeunna nuju malah mindeng disebut "saeutik rusiah Swiss".

Nalika aranjeunna lebet kana pasar AS di 1988, EltaMD gancang janten salah sahiji sumber anu paling dipercaya pikeun perawatan tatu sareng produk penyembuhan di kantor kasehatan di sakumna dunya. Taun 2007 aranjeunna mimiti ngalegaan tina penyembuhan pikeun ngajagi kulit kalayan ngaluncurkeun garis tabir surya anu kosmétik canggih. Upami anjeun hoyong tabir surya anu pangsaéna pikeun kulit anjeun, maka henteu milarian langkung jauh tibatan EltaMD. Unggal rumus dirancang pikeun dianggo sareng unggal jinis sareng kaayaan kulit, damel sareng awak anjeun sareng bahan-bahan alami pikeun ngabaru, nyageurkeun, sareng ngajagi.


Neocutis

Ogé dina daptar nyaéta Neocutis. Merek perawatan kulit inovatif ieu ngagaduhan rumus anu kuat anu parantos kéngingkeun panghargaan dina publikasi kageulisan salami mangtaun-taun, kalebet pangajén mésér kageulisan pangsaéna 2021 InStyle. Lamun ngarecah ngaran maranéhanana, anjeun manggihan yén "neo" hartina anyar jeung "cutis" hartina kulit. Sareng éta anu aranjeunna akar-Ningkatkeun penampilan kulit sepuh supados langkung séhat sareng langkung ngora… kawas anyar

Neocutis diadegkeun di Swiss dumasar kana élmu anu nyageurkeun tatu. Élmuwanna ngalaksanakeun panalungtikan ngeunaan kumaha tatu nyageurkeun sareng mendakan téknologi énggal anu tiasa nyageurkeun kulit anu kabeuleum tanpa nyésakeun tapak tatu, sadayana bari ngajantenkeun langkung séhat. Aranjeunna ngalarapkeun élmu ieu pikeun ngatur garis perawatan kulitna, ngartos dina tingkat anu jero yén kulit sepuh tindakan sami sareng kulit anu tatu, janten kedah dirawat kalayan téknologi anu sami.

Garis produk perawatan kulit Neocutis dikembangkeun kalayan bahan sareng téknik anu ngadukung penyembuhan alami kulit anjeun ku merangsang prosés regenerasi. Ieu ngawangun sarta restores blok wangunan konci tina struktur kulit- kolagén, elastin, jeung hyaluronic asam. Karajinan anu tepat sareng kombinasi ngan ukur bahan anu pangsaéna parantos nyababkeun garis perawatan kulit anu lengkep anu nyayogikeun péptida sareng protéin anu kuat pikeun ngabantosan rejuvenasi sareng ngasuh kulit anjeun.


SkinMedica

Skinmedica ogé nyokot titik luhur dina daptar. Merek perawatan kulit anu meunang pangajén ieu netepkeun standar kumaha kedah ngalaksanakeun perawatan kulit premium-éta mangrupikeun salah sahiji merek top pikeun perawatan saatos prosedur sareng masalah perawatan kulit umum. Merekna museurkeun perhatian kana kamajuan élmu peremajaan kulit, ngabdikeun taun-taun panalungtikan pikeun produkna, sareng ngamangpaatkeun sipat penyembuhan alami kulit anjeun. 

Skinmedica henteu isin ngeunaan gairah pikeun kulit anu éndah. Aranjeunna bebas ngabahas rasa panasaran maranéhanana sarta sumanget ulet maranéhanana dibuktikeun- aranjeunna hoyong nyorong wates naon anu dianggap mungkin. Tim ahli biologi kulitna terus-terusan berinovasi pikeun mendakan kamungkinan anyar pikeun kumaha rejuvenate supados anjeun tiasaNingkatkeun tampilan sareng rasa kulit anjeun kalayan garis perawatan kulit lengkep ti Skinmedica.


Obagi

Panungtungan kami hoyong nunjukkeun ka anjeun Obagi. Perusahaan ieu mangrupikeun warisan di lapangan, kalayan 30 taun kaahlian anu parantos mingpin industri kalayan élmu sareng inovasi. Produkna dirumuskeun khusus pikeun nargétkeun rupa-rupa masalah kulit, khususna tanda-tanda sepuh, bintik-bintik poék, garis-garis halus sareng kedutan, sareng warna/tekstur kulit.

Tapi Obagi diadegkeun dina kapercayaan yén skincare téh ngeunaan jadi leuwih ti ngan "ngalereskeun" hal urang daek ngeunaan diri urang sorangan; komo leuwih ti "nyegah" tanda sepuh. Aranjeunna percanten ka unleashing poténsi pinuh kulit Anjeun ku ngamekarkeun rumus anu didukung sacara ilmiah anu ngamajukeun kulit séhat sareng ngamungkinkeun anjeun nyandak masa depan kalayan percaya diri. Inovasi aya di sabudeureun urang, sarta Obagi pilari dina sagala tempat katuhu pikeun manggihan eta. Produkna transformasional sareng nawiskeun hasil pikeun sagala jinis kulit sareng sadaya umur.


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar