Nyiapkeun Kulit Anjeun pikeun Taun Anyar: Rutinitas Perawatan Kulit Pangsaéna pikeun 2022
11
Jan 2022

0 Komentar

Nyiapkeun Kulit Anjeun pikeun Taun Anyar: Rutinitas Perawatan Kulit Pangsaéna pikeun 2022

Taun anyar sacara resmi di dieu, sareng éta kasempetan pikeun ngamimitian deui. Nangkeup rutinitas kageulisan anyar tiasa ngajantenkeun urang ngarasa siap pikeun nyanghareupan taun anyar sareng dunya. Éta tiasa waé anu urang peryogikeun pikeun maju karaos geulis sareng percaya diri. 

ngadamel Resolusi taun anyar 2022 pikeun ngurus diri anu pangsaéna dina sagala cara anu mungkin. Nambahkeun rutin perawatan kulit énggal atanapi produk perawatan kulit anu muncul dina taun 2022 tiasa janten salah sahiji résolusi anu paling gampang anjeun tiasa kalebet dina daptar anjeun.

Ngan 10 menit sadinten sareng, kalayan produk anu pas, anjeun bakal ningali hasil sateuacan Pebruari. Kami gaduh sababaraha rekomendasi perawatan kulit anu saé anu bakal ngabantosan anjeun ngarasa, sareng katingalina pangsaéna-sareng résolusi ieu tiasa dicapai. 


Munculna Tren di Perawatan Kulit Pangsaéna pikeun 2022 

2021 ngagaduhan langkung seueur tantangan unik, khususna pikeun kulit urang. Tina nganggo masker dugi ka waktos layar anu kaleuleuwihan, raray urang tiasa nganggo sakedik cinta sareng perawatan. Nalika urang nuju ka 2022, nambihan produk pelindung anu ngasuh sareng ngajagi kulit urang penting pisan, khususna upami urang terus ngagem topéng sareng nyéépkeun waktos di payuneun komputer. 


Perlindungan Lampu Biru 

Urang sadayana sadar kana kabutuhan ngajaga kulit urang tina UV (ultraviolét). Tapi sabaraha urang sadar bluelight? Cahaya biru nyaéta cahaya anu dipancarkeun tina alat digital. Sanaos henteu ngarusak dina cara anu sami sareng sinar UV, éta tiasa ngarusak kulit sareng nyumbang kana sepuh ngalangkungan prosés anu disebut spésiés oksigén réaktif (ROS). 

Warta alus: aya beuki loba produk datang onto pamandangan nu bisa urang tambahkeun kana rutin urang ngajaga tur nourish kulit urang tina épék ngaruksakna tina lampu biru.

SkinMedica LUMIVIVE System mangrupakeun sistem dua-hambalan kuat dieusian ku antioksidan anu dirancang pikeun merangan lampu biru jeung polusi. Sérum beurang ngajaga jeung sérum peuting rejuvenates.


Naon anu Dipake Dina Topeng Anjeun 

Masker, sanaos ngabantosan, tiasa didamel tina bahan anu ngairitasi kulit atanapi tiasa mencet atanapi ngagosok kulit sareng nyababkeun masalah. Jaga kulit anjeun kalayan sistem perawatan kulit produk nu mantuan nourish sarta rehabilitate kulit nu karasaeun kasar tur garing tina maké masker sapopoé.

Hiji pilihan sampurna nyaeta  Obagi Nu-Derm Fx Normal mun Oily atawa Normal to Dry Starter System, ngagunakeun produk dirancang gawé bareng teu ngan mantuan ngajaga tur moisturize panghalang kulit Anjeun; produk ieu mantuan nahan Uap, utamana penting lamun mertimbangkeun efek tina masker-ngagem. 


Pilari Vitamin E pikeun maok acara 

Kami parantos lami terang ngeunaan sipat penyembuhan vitamin E. Salaku antioksidan, éta ngajaga jaringan awak tina radikal bébas, sareng urang badé ningali éta muncul deui dina 2022 salaku salah sahiji bahan skincare pangalusna

Vitamin E nyaéta vitamin larut lemak anu alus teuing pikeun kulit garing, sareng nalika digabungkeun sareng vitamin C tiasa ngajagi kulit anjeun tina karusakan lingkungan sareng sepuh prématur; Éta ogé anti radang anu kuat anu nenangkeun sareng nenangkeun kulit anu jengkel. 

SkinMedica Vitamin C + E Komplek ngalakukeun ngan éta; Rumus ieu ngaluarkeun C sareng E pikeun ningkatkeun warna kulit sareng tékstur sareng sipat antioksidan ngajagi kulit berharga anjeun sadinten.


Dina 2022 "Kurang Langkung" - The New Normal

Taun anyar ieu-langkung ti taun anyar anu aya dina mémori anyar-bakal janten taun anu urang nangkep rutinitas holistik sareng saderhana énggal anu bakal ngajantenkeun urang énggal, dihirupkeun deui, sareng siap pikeun 2022.

Taun hareup ieu mangrupikeun taun urang mundur tina produk perawatan kulit anu ngaleutikan sareng perlakuan sanésna anu tiasa langkung agrésif, sareng anu berpotensi langkung ngarugikeun tibatan anu hadé. Tren perawatan kulit anyar bakal minimalis, sareng holistik, kalayan jalma-jalma ngagunakeun kabutuhan anu kosong sareng milih produk anu dirancang khusus pikeun kabutuhan unik kulitna. Langkung seueur alesan pikeun milih anu dirumuskeun khusus sareng disatujuan FDA perawatan kulit solusi.  

SkinMedica Everyday Essentials System nyaéta sistem produk kelas profésional anu nyéépkeun tebak tina naon anu urang peryogikeun pikeun kulit anu langkung ngora. Kit ieu ngagaduhan sérum, hydrator, tabir surya, sareng rétinol, sadaya barang anu nyusun rezim perawatan kulit dasar. Éta dirarancang pikeun gawé bareng supados urang tiasa ngajaga rutinitas urang saderhana sareng efektif tanpa kaleuleuwihan ku produk sareng perawatan tambahan.


Ngabagéakeun Taun Anyar Jeung Resolusi Attainable 

2021 parantos réngsé, sareng kami parantos pamit ka seueur hal. Hayu urang ngaléngkah ka hareup ngucapkeun salam ka résolusi perawatan kulit énggal anu ngajantenkeun urang séhat, dirawat, percaya diri, sareng éndah dina kulit urang sorangan. Ieu sabenerna salah sahiji resolusi panggampangna pikeun ngajaga, sarta salah sahiji nu nyadiakeun nilai panggancangna pikeun waktos Anjeun investasi.

Siap mendakan rutinitas perawatan kulit anu sampurna pikeun 2022? Kotektak koleksi perawatan kulit pangsaéna di pasar di Dermsilk ayeuna >


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar