Suung sareng Perawatan Kulit? Serius?
25
Feb 2022

0 Komentar

Suung sareng Perawatan Kulit? Serius?

Supa mania atanapi fungi frenzy, pilih anjeun sareng sebutkeun naon anu anjeun pikahoyong - ramuan ubar ieu nembé janten pusat dina industri kaséhatan sareng perawatan kulit. Sareng, kalayan kauntungan anu luar biasa nalika dianggo sacara internal (pikir teas sareng obat kuat) atanapi sacara éksternal, (pikir perawatan kulit jamur produk) éta teu heran urang touting épék cemerlang mahluk woodland hese dihartikeun tur secluded ieu.

Suung henteu anyar pikeun tren kaséhatan sarta wellness; aranjeunna geus kagabung dina seni penyembuhan pikeun abad. Pikeun pamahaman anu langkung jero ngeunaan manfaat kaséhatan jamur sareng daya tarikna anu ageung, hayu urang ngagali langsung kana fakta fungi.

Jamur Perkasa 

Kakuatan supa nyaéta adaptogén, anu hartosna éta mangrupikeun zat tutuwuhan (sering janten ramuan) anu ngabantosan urang ngatur setrés sareng ngabantosan urang tetep saimbang atanapi dina kaayaan homeostasis. Suung sanés ubar atanapi solusi, tapi aranjeunna ningkatkeun kamampuan urang pikeun ngawangun pertahanan ngalawan setrés. 

Suung gaduh seueur mangpaat pikeun kaséhatan nalika dicandak sacara internal: 

  • Suung Shiitake sareng crimini ngandung séng anu luhur, nutrisi penting anu ngabantosan ngadukung sistem imun urang sareng ngajamin kamekaran optimal pikeun orok sareng murangkalih. 
  • Nalika digedékeun kalayan paparan sinar panonpoé, suung ngabentuk konsentrasi vitamin D anu langkung luhur sareng mangrupikeun salah sahiji sababaraha sumber non-sato tina gizi penting ieu. Vitamin D, ogé katelah vitamin sinar panonpoé, mantuan ngawangun jeung ngajaga tulang kuat. 
  • Salaku sumber kalium anu beunghar, suung tiasa nurunkeun pangaruh ngabahayakeun natrium dina awak anjeun. Sareng kalium ogé tiasa nurunkeun tekanan darah ku ngirangan tegangan dina pembuluh darah. 
  • Suung boga pangaruh anti radang jeung merangsang sél getih bodas (macrophages) dina sistim imun, enhancing pertahanan na ngalawan kasakit serius. 

Nambahkeun suung kana diet anjeun mangrupikeun cara anu saé (sareng gampang) pikeun ngamangpaatkeun kauntungan kaséhatan anu berharga anu ditawarkeun adaptogen ieu, tapi kumaha aranjeunna tiasa dianggo sacara topikal. perawatan kulit jamur rumus?

Kumaha Suung Gawé dina Perawatan Kulit

Pikeun ngamangpaatkeun pinuh ku sipat penyembuhan, restoratif sareng pelindung suung dina rumus perawatan kulit, bahan anu kuat diekstrak tina suung teras diasupkeun kana produk pikeun maksimalkeun mangpaatna. 

Aya masker supa DIY, lotion, sareng obat kuat, tapi anjeun tiasa nyiptakeun langkung bahaya tibatan anu hadé pikeun kulit anjeun upami anjeun henteu ati-ati. Cara anu pangsaéna pikeun ngalebetkeun suung anu ajaib kana rutinitas perawatan kulit anjeun nyaéta milih kualitas luhur dokter-grade produk. 

Anu saé ngeunaan ngagunakeun produk perawatan kulit anu dirumuskeun kalayan suung-utamana kualitas rumus kalawan konsentrasi luhur bahan aktif-nyaéta nu bisa assured anjeun meunang nu luyu (jeung aman) tingkat extracts konci. 

Suung pikeun Skincare


Manfaat Perawatan Kulit Ekstrak Jamur 

Nalika dianggo sacara topikal, perawatan kulit jamur produk tiasa: 

  • Netralisasi radikal bébas, anu ngalambatkeun prosés sepuh sareng ngabantosan nada kulit anu rata.
  • Ngamajukeun prosés anti-radang sareng antioksidan anu nenangkeun, nyageurkeun sareng regenerasi kulit. 
  • Ngarojong sareng nguatkeun halangan pelindung alami kulit. 
  • Brighten jeung lighten kulit jeung ngaleutikan bintik poék jeung scars. 

Suung geus dipaké pikeun eons dina kaséhatan sarta wellness, tapi panalungtikan anyar terus reuwas tur kaget urang ngeunaan mangpaatna, utamana dina skincare. Salaku urang diajar ngeunaan sipat rejuvenating unggulan maranéhanana, anjeun bakal nempo rentang lega produk perawatan kulit dijieun ku ekstrak suung. 


Suung pikeun Kulit Pembaharuan sareng Vitalitas

Suung anu dianggo dina produk perawatan kulit anu ngamajukeun sipat anti sepuh, anti radang, sareng antioksidan nyaéta:

    • Suung Shiitake- ngandung tingkat tinggi asam kojic, nu éféktif dina brightening jeung sore kaluar nada kulit, sarta fading hyperpigmentation jeung bintik poék. 
    • suung salju- (Tremella Fuciformis) ningkatkeun hidrasi sareng ngagedekeun kulit sareng sering dibandingkeun sareng asam hyaluronic dina efektivitasna. 
  • Suung Reishi- mantuan nguatkeun fungsi panghalang kulit, nenangkeun peradangan sareng kemerahan, sareng gaduh mangpaat anti sepuh anu saé. 
  • Suung Cordyceps- dipikawanoh pikeun boosting stamina jeung énergi; powerhouse ieu hydrates kulit, ngarangsang produksi kolagén jeung elastin jeung soothes kaayaan kulit radang. 
  • Produk Dermsilk perawatan kulit kelas dokter anu paling laris anu ngagaduhan ekstrak jamur shiitake nyaéta Skinmedica beuheung Krim Bener. Penambahan ekstrak kalayan tingkat asam kojic anu luhur ngacerahkeun warna kulit sareng ngirangan bintik poék. 


    Naha Henteu Tambahkeun Suung kana Rutinitas Perawatan Kulit Anjeun? 

    Suung, salaku adaptogen, mangrupakeun anti sepuh, anti radang, jeung antioksidan kuat; Teu aya ragu kana kauntungan hebat jamur dina produk perawatan kulit.

    Pikeun pangobatan anu sarat ku antioksidan sapertos suung sareng bahan anti sepuh anu kuat, Kotektak Antioksidan Skincare ➜


    Ninggalkeun comment hiji

    Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar