Tips Biwir - Cara Pangalusna Pikeun Ngahontal Biwir Sehat, Geulis + Produk Biwir Hebat
05
Apr 2022

0 Komentar

Tips Biwir - Cara Pangalusna Pikeun Ngahontal Biwir Sehat, Geulis + Produk Biwir Hebat

Kami parantos nyéépkeun waktos, usaha, sareng dana pikeun ngurus awak, rambut, sareng wajah, tapi biwir kadang janten unsur anu hilap. Salah sahiji anu pang kasalahan lip umum ngan saukur teu malire aranjeunna salami rutinitas perawatan kulit, sapertos ngabersihkeun, moisturizing, sareng ngajagaan. Ieu tiasa utamana ngabahayakeun salila bulan usum nalika garing, hawa tiis jeung kalembaban low di jero rohangan dehydrate kulit. 


Nuturkeun rutin skincare sasaran pikeun biwir bakal mantuan ngahontal jeung ngajaga biwir cageur sarta nyegah kagaringan kronis - éta bisa jadi cara pangalusna pikeun meunangkeun cageur, biwir geulis.

 

Kumaha Alamat Biwir Garing Kronis

Perawatan biwir sareng nutrisi kedah sateuacanna kosmétik diterapkeun, sapertos anu anjeun lakukeun sareng rutinitas perawatan kulit anu sanés. Nerapkeun produk kageulisan kana biwir chapped moal lepas tur bisa nyumbang kana kagaringan lumangsung.


Salawasna pastikeun biwir lemes saméméh aplikasi. Sagampil anjeun exfoliate kulit dina awak anjeun, beungeut, jeung kulit sirah, hal anu penting pikeun ngubaran biwir anjeun sarua ku rutin miceun sél kulit paéh.


Scrub anu dirumuskeun khusus pikeun biwir, sapertos iS klinis Lip Polandia, bakal slough kaluar kulit paéh jeung ngamajukeun pembaharuan sél. Exfoliation biwir pangalusna dipigawé ngeunaan 2-3 kali saminggu, sahingga waktu awak anjeun pikeun replenish antara pamakéan. Alat biwir atanapi sikat ogé tiasa dianggo sacara lembut pikeun ngagentos rumus, biasana henteu langkung ti sakali saminggu.


Exfoliant kimiawi anu diterapkeun sacara profésional dina kulit biwir ogé saé pikeun ngaleungitkeun kulit kusam. Sapertos sérum, kulit biwir anu diterapkeun sacara profésional kalayan asam glikolat atanapi laktat bakal ngabubarkeun sél kulit paéh.


Henteu masalah metodeu mana anu anjeun pilih nalika ngaéksfoliasi biwir, émut pikeun ngamimitian latihan ieu sacara lembut pikeun nyegah ngaganggu biwir anu hipu.

 

Milarian Anjeun Hidrasi Biwir pangalusna


prakték pangalusna kawas nginum seueur cai sarta ngagunakeun humidifier di jero rohangan salila tiis, bulan garing penting pikeun ngajaga hidrasi kulit jeung biwir, sabab Uap bisa ditarik jauh ti eta wewengkon.


Aya loba hydrator hébat sadia pikeun mantuan ngamajukeun biwir moisturized. Balm lip, mentega, krim, sareng minyak sadayana mujarab. Nerapkeun deui rumus anu anjeun pikahoyong sadinten sadinten idéal pikeun ngabantosan nahan kalembaban. 


Pikeun malem, ngagunakeun lip hydrating jeung udar sérum jeung asam hyaluronic jeung vitamin E kawas iS Klinis Youth Lip Elixir. Produk perawatan kulit ieu mangrupikeun a Cara anu saé pikeun ningkatkeun kalembaban sareng tiasa dilapis handapeun produk sanés. 


Krim biwir kandel atanapi topéng saré anu diterapkeun nalika sare ogé tiasa ngabantosan nganteurkeun kalembaban anu kuat nalika anjeun bobo, ku kituna anjeun ngahudangkeun biwir anu mulus.

 

Ngajaga Anjeun Biwir dilembabkeun


Kabiasaan sareng panyalindungan anu saé tiasa ngabantosan ngajaga biwir cageur. Hindarkeun ngaletak, ngegel, sareng nyokot biwir anjeun, anu tiasa nyababkeun kagaringan sareng peradangan. Ngajauhkeun barang-barang anu teu dipikabutuh tina daérah biwir anjeun (pens tinta, klip kertas, ramo, jsb) ogé tiasa nyegah iritasi sareng jarawat. 


Salah sahiji unsur anu paling ngarusak anu urang alami pikeun kulit urang, kalebet biwir urang, asalna tina panonpoé. Sarta alatan loba chap iteuk jeung lipsticks teu mawa protectants ditangtoskeun, urang mindeng bisa poho pikeun nerapkeun hiji balm pelindung UV intensif saméméh méakkeun waktu di luar.


Jaga biwir anjeun tina paparan luar ku nerapkeun SPF 30 atanapi langkung luhur nalika anjeun di luar (sanaos dina dinten mendung). EltaMD UV Lip Balm Broad-Spectrum SPF 36 mangrupakeun rumus creamy nu deeply moisturizes bari defending ngalawan kagaringan, flakiness, sarta kanker kulit dina biwir. Ngagem topi, salian ti nerapkeun deui SPF unggal 80 menit di luar, bakal ningkatkeun panyalindungan anjeun.

 

Tetep Indah, Biwir Sehat


Salian hidrasi sareng panangtayungan, produk anti sepuh mangpaat pikeun ngirangan penampilan garis sareng ningkatkeun kolagén kana biwir anu mulus sareng montok.


Aperawatan lip nti-sepuh nyaeta gede pikeun pamakéan di-imah. produk dual kawas SkinMedica HA5 Smooth jeung Plump Lip System jeung iS Clinical Lip Duo nawiskeun terapi dua léngkah anu mulus sareng ngubaran. 


Primer lip hadé pikeun nyiapkeun kulit pikeun produk anu sanés. Diantara perawatan lip nu nyadiakeun sababaraha mangpaat, primers anti sepuh plump tur nyumputkeun garis halus bari tetep warna lip di tempat.

 

Konci pikeun Biwir Sehat


Konci pikeun ngahontal biwir sehat: kalebet targét, nutrisi kualitas dina régimen perawatan kulit anjeun.


Hidrasi teratur sareng pertahanan ngahaja ngalawan sinar panonpoé sareng paparan sanésna tiasa ngabantosan nyetél panggung pikeun pilihan produk biwir anjeun, ogé masihan anjeun biwir lemes anu tiasa tetep bulistir, tanpa produk naon waé.


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar