Kumaha miara kulit oily
29
Jul 2021

0 Komentar

Kumaha miara kulit oily

Ngarawat kulit berminyak tiasa janten tugas anu sesah. Loba teuing moisturizer sarta breakouts anjeun jadi parah. Selesai ngagurilap dina pipi sareng dahi anjeun ngajantenkeun anjeun sadar diri dina poto. Anjeun mupus sareng ngusap minyak sababaraha kali sadinten, seueur produk makeup sareng perawatan kulit anjeun ngahapus. Éta repot sapertos kitu, sareng éta henteu pikaresepeun pisan.

 

Kabeneran ngeunaan kulit oily éta merlukeun loba perawatan husus pikeun ngatur eta leres. Anjeun kedah terang rumus sareng bahan anu leres anu tiasa ngabantosan ngajaga minyak dina kaayaan kontrol bari ogé terang kumaha ngajaga panyawat, sareng tetep nyayogikeun perawatan anu ngarawat kulit anjeun.

 

Naon Kulit Berminyak

Kulit oily sabagian-genetik sarta mindeng disababkeun ku kelenjar overactive dina kulit Anjeun. Pori-pori dina kulit oily mindeng leuwih badag sarta leuwih katempo sarta leuwih rentan ka breakouts kaasup blackheads, whiteheads, sarta pimples.

 

Mibanda minyak dina kulit anjeun sagemblengna alam. Kanyataanna, handapeun unggal liang dina kulit urang aya kelenjar anu ngahaja ngahasilkeun minyak (disebut kelenjar sebaceous). Intina, tujuan kelenjar ieu nyaéta pikeun ngajaga kulit anjeun lembab sareng caian.

 

Naon Nyababkeun Kulit Berminyak

Kelenjar ieu alus pisan pikeun kulit urang ... nalika fungsina leres. Tapi pikeun sabagéan ageung populasi, kelenjar sebaceous saeutik mantuan jadi halangan ku over-ngahasilkeun minyak sarta nyieun caang nu urang jadi desperately coba pikeun ngaleungitkeun atawa nutupan-up.

 

Janten naha fungsi hiperaktif ieu kajantenan ka sababaraha urang, tapi henteu sadayana? Muhun, genetik pikeun hiji. Upami anjeun gaduh kulit oily kamungkinan yén kolot anjeun sareng generasi anu langkung ageung ogé ngagaduhan kulit berminyak. Lajeng aya shifts hormonal sarta umur, naha éta jerawat mindeng leuwih umum di rumaja. Komo iklim sabudeureun urang maénkeun bagian, sabab jalma anu hirup di iklim leuwih lembab condong mibanda kulit oilier.

 

Sadaya sabab éta di luar kontrol urang. Tapi kadang kulit overly-oily bisa disababkeun ku ngagunakeun teu bener (atawa loba teuing) produk dina kulit Anjeun, atawa malah (heran) ku skipping moisturizer sakabehna.

 

Hal Reuwas Anu Bisa Nimbulkeun Kulit Berminyak

Skipping moisturizer mangrupa badag no-no lamun datang ka ngubaran kulit oily. Ieu hususna leres upami anjeun nganggo pangobatan jarawat atanapi toner, sabab ieu condong rada garing kulit. Urang terang yén éta tiasa disada mundur pikeun nambihan lotion kana kulit anu condong kana oily, tapi trik di dieu ngan ukur milarian jinis pelembab anu pangsaéna pikeun anjeun; misalna, kulit oily condong dianggo pangalusna kalawan lightweight, moisturizer basis cai.

 

Anjeun oge hoyong pastikeun anjeun teu over-ngalakukeun eta dina cleansing jeung exfoliating. Sakali deui, ieu tiasa janten kanyataan anu héran sabab tujuan tina prosés éta nyaéta pikeun ngabersihan kulit anjeun sareng ku kituna mindahkeun kaleuwihan minyak. Tapi exfoliating teuing bisa ngabalukarkeun kelenjar sebaceous anjeun lebet kana "kaayaan darurat" sarta ngahasilkeun malah leuwih minyak pikeun ngimbangan kurangna. sagala minyak. Ngumbah ngan disarankeun dua kali sapoé, gumantung kana kulit anjeun, sarta exfoliating malah kirang sering.

 

Masalah sanésna anu sering nyababkeun kulit berminyak nyaéta ngagunakeun produk perawatan kulit anu salah (atanapi seueur teuing produk) pikeun jinis kulit anjeun. Ieu bisa jadi teu jadi héran, tapi ku ratusan merek na rébuan pilihan sadia, éta bener gampang overdo eta. Sadaya anu anjeun peryogikeun nyaéta masing-masing pembersih, sérum, pangobatan jarawat (upami diperyogikeun), sareng moisturizer. Sareng émut yén sadaya produk ieu kedah robih périodik upami kulit anjeun robih sareng musim; contona, sababaraha urang ngagunakeun moisturizer kandel dina usum nalika kulitna leuwih garing ti normal.

 

Produk Perawatan Kulit Pangsaéna pikeun Kulit Berminyak

Rék nada handap caang éta? Parios ieu 5 produk perawatan kulit anu saé pikeun kulit berminyak. Aranjeunna dirumuskeun ku bahan skincare pangalusna  pikeun kulit anu condong ka sisi oily spéktrum. Éta tiasa ngabantosan ngirangan penampilan minyak dina kulit anjeun pikeun ngaleungitkeun caang, ogé leres-leres ngabantosan produksi minyak tina kelenjar sebaceous anu pesky, overactive.

  1. Neocutis MICRO GEL Moisturizing Hydrogel - Pelembab hidrogel ringan ieu ti Neocutis dibungkus kalawan péptida proprietary nu aktip dianggo pikeun mantuan ngurangan penampilan garis halus jeung wrinkles. Ieu nawiskeun hidrasi shockingly jero tinangtu kumaha lightweight karasaeun, sarta eta sabenerna sigana plump-up kulit. gél moisturizing ieu dianjurkeun pikeun kulit oily sarta rawan jerawat.

  2. Neocutis HYALIS + Intensif Hydrating Sérum - Hidrasi sérum pikeun kulit oiling? Ah maenya. YES cara! Sérum hydrating intensif tanpa minyak ieu ti Neocutis ngagaduhan campuran sababaraha jenis Asam Hyaluronic murni ditambah bahan konci anu gawé bareng pikeun mantuan nyieun kulit lemes, lemes, jeung supple bari ngaminimalkeun penampilan garis halus tur wrinkles, tanpa nambahkeun minyak kana kulit Anjeun.

  3. Obagi CLENZIderm MD Pore Terapi -Pangobatan jerawat anu nyegerkeun ieu ngabantosan ngabersihan sareng ngabersihan pori-pori bari ngabersihkeun kulit paéh. Idéal salaku komponén pangobatan jarawat, sistem terapi ieu dirumuskeun ku 2% asam salisilat sareng ngajantenkeun kulit anjeun seger saatos dianggo, nyiapkeun éta pikeun léngkah salajengna dina régimen perawatan jerawat anjeun.

  4. Obagi-C C-Balancing Toner - Rumus anu sampurna ieu mangrupikeun toner non-drying anu nyaluyukeun pH kulit anjeun sareng nyiapkeun kulit pikeun nyerep optimal C-Clarifying Serum. Mangpaat maksimal tina sérum anjeun ku mastikeun nyerep total ku toner bébas aseton Obagi-C sareng bebas alkohol.

  5. SkinMedica Everyday Essentials Kit - Sareng anu terakhir, kami hoyong nyorot pakét sadaya-inklusif anu nawiskeun kinerja anu luhur hasilna pikeun merangan jerawat jeung sepuh. Prosés tilu léngkah ieu sacara klinis kabuktian ngirangan sebum (éta produksi minyak) sareng ningkatkeun garis halus. Éta leres-leres dirumuskeun khusus pikeun ngubaran jarawat dewasa, ku kituna ogé ngabantosan ngabenerkeun tanda-tanda karusakan anu disababkeun ku cacad sareng sepuh sapertos pori-pori anu ageung, tékstur kasar, sareng garis halus. Kaasup dina pakét ieu nyaéta LHA Cleansing Gel, LHA Toner, sareng Blemish + Age Defense treatment.

 

Ku kituna aya nu gaduh eta; Top 5 produk kontrol minyak kami anu dirumuskeun khusus pikeun nawiskeun beberesih, toning, sareng moisturizing kulit anu langkung efektif.


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar