Ngarasakeun Poé Spa di Imah | Indulge dina Perawatan Kulit Méwah tina Kanyamanan Imah Anjeun Sorangan
22
Nov 2021

0 Komentar

Ngarasakeun Poé Spa di Imah | Indulge dina Perawatan Kulit Méwah tina Kanyamanan Imah Anjeun Sorangan

“Ah! Teu aya anu sapertos cicing di bumi, pikeun kanyamanan nyata. ” - Jane Austen, Emma


Waktos taun ieu-sanaos saé pikeun seueur alesan-tiasa rada stres, khususna nalika kaluar. Simkuring gaduh errands tambahan sarta lalulintas anu arduous. Toko sareng réstoran rame; malah spas na salons dieusian ku patrons wanting kasampak pangalusna maranéhanana pikeun libur. The repot ninggalkeun imah malah bisa negate sabagian sabenerna maksud bade ka spa. 

Untungna, éta mungkin ngarasakeun loba decadences sarua spa di imah anjeun sorangan. Kami ngagaduhan sababaraha ideu anu luar biasa anu bakal narik anjeun nyiptakeun setting spa di bumi pribadi pikeun dinten atanapi wengi.


Kumaha Boga Poé Spa di Imah

Spa bumi anjeun kanggo perawatan sareng rélaxasi lengkep. Sisihkeun waktos nalika anjeun teu kaganggu, idéal nalika anjeun nyalira di bumi (kacuali babaturan atanapi pasangan ngiringan anjeun). Pareuman éléktronik sareng jempékeun béwara telepon. Upami anjeun gaduh piaraan, pastikeun aranjeunna diurus sareng dijajah.

Atur panggung kalayan cahaya hipu sareng lilin pikeun suasana visual. Lebetkeun seungit anu hampang sareng produk mandi anjeun atanapi minyak atsiri sapertos lavender dina diffuser, jaga-jaga pikeun ngahindarkeun indra anjeun ku ambu anu bertentangan. Puterkeun sora latar anu lemes, sapertos musik spa atanapi sonance alam ngalangkungan jasa streaming atanapi mesin sora. Tetep suhu nyaman. Caangkeun kamar mandi atanapi hawu pangkeng anjeun pikeun ningkatkeun rélaxasi.

Seueur anduk anu lembut, bungkus rambut, topéng panon anu lentur, jubah mandi sareng selop anu nyaman, sareng bantal beuheung anu haneut anu disentuh ku minyak atsiri sadayana bakal ngabantosan nyiptakeun pangalaman spa. Eusian baki mandi kalayan perawatan kulit anjeun sareng produk sanésna. Nyiapkeun kendi kaca jeung buah atawa cai és bonténg pikeun tuang kana gelas favorit anjeun sangkan anjeun bakal tetep caian.

Upami anjeun hoyong, pilih anggur garing atanapi cai mineral anu ngagurilap, buku atanapi majalah, atanapi bahkan jajanan anu séhat sapertos buah atanapi crudités pikeun tetep caket-naon waé anu anjeun pikahoyong anu bakal ningkatkeun rélaxasi mental sareng fisik sareng nutrisi. waktos spa anjeun dimaksudkeun pikeun destress jeung ngamajukeun kaséhatan alus sarta well-mahluk.


nganggo Pangalusna Produk Imah Skincare

Upami anjeun nganggo makeup, paké minyak atanapi panghapus makeup susu sateuacan ngabersihkeun daérah raray sareng beuheung anjeun. Lajeng nerapkeun scrub raray kawas SkinMedica AHA / BHA Exfoliating Cleanser pikeun ngaleungitkeun sél kulit paéh.

Salajengna, buka pori Anjeun ku steamer raray atawa uap tina mandi Anjeun. Upami anjeun gaduh bak jacuzzi, hurungkeun jet anjeun pikeun urut. Ngalemeskeun kulit nalika soak ku mandi minyak atanapi oatmeal.

Larapkeun masker anu cocog pikeun jinis kulit anjeun, atanapi ngagabungkeun scrub sareng topéng anjeun sareng produk ganda sapertos Obagi Profesional-C Microdermabrasion Polandia + Topeng) saméméh anjeun tilelep kana mandi comforting.


Ngasupkeun Produk Ketat Kulit

Saatos masking, difokuskeun perlakuan jeung Uap. Émut-anjeun gaduh waktos seueur pisan, janten kéngingkeun hasil maksimal tina produk anjeun sareng antosan sakedik antara lapisan pikeun nyerep anu ageung.

Sateuacan nerapkeun moisturizer anjeun, pilih hiji atawa dua sérum pikeun lapisan. Rumus anu sarat péptida atanapi anu ngandung asam alfa-hidroksi atanapi retinol sareng produk anu ngandung ceramide atanapi asam hyaluronic bakal nganteurkeun koreksi sareng hidrasi. 

Pikeun réngsé, Neocutis BIO CREAM FIRM RICE Extra Moisturizing Smoothing & Tightening Cream mangrupikeun paporit urang sareng ngandung péptida proprietary pikeun ngadukung produksi kolagén sareng elastin, anu nyepetkeun sareng nyegerkeun raray, beuheung, sareng décolleté. The dekaden Neocutis LUMIERE FIRM RICHE Extra Moisturizing Illuminating & Tightening Eye Cream nyaéta iringan anu sampurna pikeun nada sareng nguatkeun daérah panon anjeun.

spa Anjeun ogé bisa ngawengku perawatan sakabeh awak. Méakkeun waktu antara perlakuan ngan bersantai, atawa ogé difokuskeun wewengkon séjén. Bungkus rambut anjeun saatos nerapkeun kondisioner atanapi masker hydrating, tuang minyak kana kutikula anjeun, sareng manjakan biwir anjeun. Urang bogoh SkinMedica HA5 Smooth jeung Plump Lip System, nu smooths, hydrates, sarta tautens biwir.


Marengan Praktek kalawan Kualitas Perawatan kulit

Pangalaman spa di bumi hoyong perawatan anu mewah sareng efektif. Ieu ngajadikeun kualitas urang perawatan kulit kudu. Produk kalayan hasil anu kabuktian anu aman, asli, sareng dirojong sareng dianggo ku para ahli kageulisan gaduh khasiat anu paling hébat pikeun ngabantosan anjeun maksimal dinten spa di-imah. Pikeun nyontoan anu pangsaéna dina spa, paké produk kualitas luhur tina merek anu dipercaya sapertos Skinmedica, Obagi, Neocutis, iS Clinical, sareng PCA Skin.


Indulge dina Hasil Anjeun Di-Home Luxury Spa Day

Spa di bumi anjeun kedah gaduh épék anu langgeng - henteu ngan ukur tina ngagunakeun perawatan kulit anu dipilih, tapi kusabab anjeun nyéépkeun waktos pikeun decompress sareng ngalakukeun naon. anjeun ngarasakeun. Éta mangrupikeun conto perawatan diri, boh mental sareng fisik. 


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar