Rutinitas Skincare Klasik: Naha aranjeunna tahan di dunya ayeuna?
17
Dec 2021

0 Komentar

Rutinitas Skincare Klasik: Naha aranjeunna tahan di dunya ayeuna?

Nalika anjeun mikir rutinitas perawatan kulit klasik, Naha anjeun mikir dina jaman baheula nalika béntang Hollywood anu glamor sareng bintang-bintang bieu teu ngagem makeup sareng gaduh kulit anu saé pisan? Naha anjeun kantos heran kumaha rutin kageulisan maranéhanana sarta produk skincare heubeul béda ti naon anu urang gaduh di fingertips urang kiwari? 

Urang ngalakukeun-sareng ngarasa éta pantes sareng pikaresepeun pikeun ningali kumaha rutinitas kageulisan baheula tumpukan ngalawan sababaraha rutinitas skincare pangalusna sayogi dinten.


A pulas Anyar dina Skincare Palasik Kabiasaan 

Salila 1940s, loba awéwé, kaasup Katherine Hepburn, dipaké campuran gula jeung jeruk nipis pikeun exfoliate kulit maranéhanana. Dabbing petroleum jelly handapeun panon anjeun pikeun ngurangan puffiness éta prakték kageulisan baku, sakumaha ieu nerapkeun minyak orok dina kulit Anjeun pikeun meunangkeun tan. Rita Moreno battled jerawat; dokter nya nyarankeun paparan UV jeung rub acetone alkohol. 

Nalika cahaya Katherine anu éndah mangrupikeun bukti pikeun exfoliant homemade na, ayeuna urang untung ayeuna gaduh seueur kualitas. perawatan kulit produk sadia nu leuwih éféktif jeung boga kitu loba mangpaat gizi lianna. 

nu iS Klinis Tri-Aktip Exfoliating Masque bakal mantuan kalawan elehan sél (kawas campuran jus lemon gula dasar) tur mantuan nyageurkeun sarta salajengna transformasi kulit anjeun kalawan panyalindungan antioksidan. Kombinasi énzim botani, asam salisilat, sareng mikro-manik idéal pikeun pangalaman exfoliation pamungkas. 

Sareng untungna, urang gaduh krim panon, lotion, sareng masker anu langkung efektif tibatan jeli minyak bumi pikeun ngirangan bengkak panon. SkinMedica Instan Topeng Panon Caang dianggo mujijat pikeun nenangkeun sareng ngahidrasi kulit anu hipu handapeun panon anjeun. 

Urang moal ngimpi ayeuna keur di panonpoé tanpa panyalindungan layar kulit nyukupan. Urang geus maju kabisat jeung bounds dina pangaweruh urang ngeunaan kumaha ngaruksak panonpoé bisa, sakumaha geus produk


Kaluar Jeung Produk Perawatan Kulit Heubeul sarta di Jeung Anyar

Aya hiji waktu nalika a rutin skincare klasik ngumbah raray anjeun nganggo sabun naon waé anu anjeun gunakeun ku cai sareng nerapkeun lotion anu hampang nalika anjeun hudang sareng nalika anjeun bobo. Ieu dianggap cekap sareng seueur anu nuturkeun rumus umur-umur ieu. 

Kanggo sababaraha, ieu masih tiasa janten rutin perawatan kulit anu dicoba-sareng-leres. Sanajan kitu, kalawan kamajuan tina perawatan kulit, rutin skincare Palasik geus robah jeung keur hadé. Kami untung yén urang tiasa nyandak kauntungan tina téknologi pangénggalna anu ngabantosan urang nungkulan masalah sapertos jarawat, hiperpigmentasi, garis halus, kedutan, sareng psoriasis, kanggo sababaraha nami. Naha henteu ningkatkeun kaulinan anjeun sareng ngamangpaatkeun kamajuan perawatan kulit sareng rutinitas perawatan kulit anu tiasa ningkatkeun penampilan anjeun? 

Hal anu kedah dipertimbangkeun dina hal rutin perawatan kulit énggal nyaéta milih produk anu disayogikeun salaku sistem. The Obagi CLENZIderm MD System mangrupa conto garis dirancang kalayan produk (jeung rutin a) husus ngarumuskeun jerawat sasaran. Kaéndahan sistem perawatan kulit nyaéta yén sadaya produk tiasa dianggo pikeun ningkatkeun kulit anjeun, sareng henteu kedah hariwang ngeunaan ngawangun rutin anjeun nyalira atanapi milarian produk naon anu dianggo. 


Mitos jeung Produk Skincare heubeul Urang moal sono 

Sabun antibakteri ngagaduhan tempatna tapi ngagunakeunana dina kulit hipu raray anjeun sanés salah sahijina. Sadayana kulit urang sacara alami aya baktéri dina éta, sareng sesah ngaleungitkeun éta sadayana. Ngagunakeun lemes, kualitas perawatan kulit Produk dina kulit anjeun mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ngajagi sareng ngabersihkeun kulit anjeun. 

Jus jeruk nipis sareng campuran gula anu disumpah ku Katherine Hepburn… muhun, tétéla nahan jus lemon dina raray anjeun henteu séhat. Jeruk nipis téh asam sarta bisa ngairitasi kulit anjeun, sarta bisa ngakibatkeun hiji baruntus nalika kakeunaan cahya panonpoé anu hese direngsekeun. 

Sareng dokter rezim Rita Moreno nyarankeun anjeunna dianggo pikeun jarawatna? Sinar UV ngarusak pisan, sareng acetone rub kana waktosna nyababkeun kulit beureum, garing, sareng retak. Untungna, ayeuna urang terang kumaha ngabahayakeun duanana barang ieu pikeun kulit anjeun. 


Ngembangkeun Rutinitas Perawatan Kulit Anjeun Sorangan  

nu rutinitas skincare pangalusna nyaéta anu anjeun anggo sacara konsistén sareng masihan anjeun paningkatan anu paling waktos. Kabiasaan perawatan kulit klasik mangrupikeun platform anu saé pikeun ngawangun sareng mendakan diri naon anu pangsaéna pikeun anjeun.


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar