Pembersih Raray Musim Gugur Pangalusna—Naha Anjeun Kedah Ngarobih Pembersih Anjeun Musiman
16
Nov 2021

0 Komentar

Pembersih Raray Musim Gugur Pangalusna—Naha Anjeun Kedah Ngarobih Pembersih Anjeun Musiman

Autumn parantos sumping sacara resmi sareng usum ieu mangrupikeun parobihan—Cuaca anu langkung tiis sareng tatangkalan anu ngahias warna anu langkung haneut ngan ukur sababaraha parobihan anu urang mimitian ningali.

Ngahibur janten langkung umum, urang nyéépkeun waktos anu langkung saé sareng anu dipikacinta, sareng urang masihan langkung seueur ka anu peryogi.

Sareng hal anu sanés anu kedah urang laksanakeun? Ngarobah rutin skincare urang.

Kusabab jeung ngarobah cuaca ogé datang ngarobah kulit, sarta loba urang merlukeun sababaraha perhatian husus waktos taun; lamun sagalana geus bit colder sarta dryer ti saméméhna.

Dina artikel ieu kami baris ngabahas pangalusna cleaners raray ragrag. Salaku pondasi regimen perawatan kulit anu lengkep, léngkah penting ieu dina miara kulit urang henteu kedah diminimalkeun.

 

Naha Ngalihkeun Pembersih Pikeun Gugur?

Ieu basajan, bener. Émut alesan anjeun mutuskeun pikeun ngapdet produk perawatan kulit anjeun anu sanés dina taun ieu. Hawa tiis, angin-angin, sareng garing parah dina kulit urang, sareng khususna pikeun kulit hipu dina raray urang.

Jeung, cukup aneh, kitu ogé hawa di jero rohangan. Kualitas hawa jero rohangan urang janten rada handap dina kalembaban, maok Uap sarta ninggalkeun garing, kulit retak di hudang na. Sapertos pelembab anjeun kedah robih waktos taun ieu, pembersih wajah anu langkung hydrating mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun usum gugur.

 

Nyeuseuh raray pangalusna Pikeun Kulit garing

Aya seueur rumus anu idéal pikeun kulit anu karasaeun rada garing dina taun ieu: pembersih minyak, krim, susu, sareng lotion sadayana ngahidratkeun pisan. Sareng cuci muka pangsaéna pikeun kulit garing bakal ngabersihkeun kulit anjeun tina minyak alami.

A cleanser hampang kawas Obagi Nu-Derm Gentle Cleanser Ieu éndah sabab utamana hipu dina garing, kulit sénsitip. Éta sacara efektif ngaleungitkeun makeup, minyak, sareng kokotor pikeun ngantunkeun wajah anu lembut sareng seger. SkinMedica Cleanser raray ogé dianggo utamana alus pikeun soothing sarta hydrating sabab ngandung Pro-Vitamin B5, nu ngiket Uap kana beungeut kulit pikeun Uap lila-langgeng.

Salaku aturan umum: lamun Anjeun keur pilari nu nyeuseuh raray pangalusna pikeun kulit garing, néangan bahan hampang, ceramide, jeung asam hyaluronic. Ieu bahan bisa mantuan nahan Uap jeung iritasi tenang. Hal anu anjeun ogé hoyong mertimbangkeun ngahindarkeun waktos taun ieu nyaéta asam alfa-hidroksi (AHAs), anu tiasa parah dina kulit usum tiris anu sénsitip. Milih perawatan kulit asli produk, baca déskripsi produk, tur pilih cleanser raray pangalusna pikeun kulit Anjeun. Sarta sok make cai haneut (teu panas) lamun cleansing jeung bilas.

 

Nyeuseuh Raray Pangalusna Pikeun Kulit Berminyak

Malah salila bulan colder, sababaraha urang masih boga kulit berminyak alatan genetik. Pikeun jinis kulit ieu, kelenjar sebaceous awak ngahasilkeun kaleuwihan sebum sareng ngajantenkeun kulit berminyak sareng pori-pori tersumbat.-resep pikeun jerawat. Hanjakal, duanana kokotor jeung makeup gampang taat ka surfaces kulit oily, ngalikeun woes kulit.

Pikeun merangan kulit oily, aya loba cleansers sadia. Anjeun tiasa mendakan rumus anu teu aya minyak sareng bakal ngabersihkeun jero, tapi anjeun ogé tiasa nganggo waktos taun ieu pikeun ngamangpaatkeun langkung seueur pembersih hidrasi anu biasana anjeun henteu anggo dina usum panas, tanpa sieun ku breakout.

Entong nganggo produk anu bakal ngagaringkeun kulit anjeun sabab sieun kalembaban teuing-kasalahan umum. Cobaan cuci muka pikeun sadaya jinis kulit. Obagi Nu-Derm Foaming gél idéal pikeun kulit oily, tapi ogé pikeun jenis kulit normal. Dimimitian salaku gél sareng berbusa nalika ngabersihkeun, janten henteu garing kulit.

Teruskeun ngahindarkeun pembersih dumasar-minyak sareng milarian anu gaduh AHA sapertos asam glikolat sareng salisilat anu bakal ngabantosan anjeun ngontrol produksi minyak kulit anjeun.

 

Pembersih Pikeun Sarerea

Aya hiji cuci muka pikeun lalaki, awewe, jeung sakabeh jalma. Kaseueuran pembersih ayeuna cocog pikeun jinis kulit naon waé, sareng kami mendakan yén rumus pH saimbang, bebas sabun anu pangsaéna pikeun ngabersihkeun tanpa ngabahayakeun halangan kulit sareng maok kalembaban.

Pembersih busa sok saé pisan sareng tiasa dianggo sapanjang taun pikeun sadaya jinis kulit. Salah sahiji karesep urang nyaéta EltaMD Foaming Cleanser raray, hiji nyeuseuh raray basajan kalayan campuran énzim lembut sareng asam amino anu mupus najis sareng ngabersihkeun kulit tina minyak, makeup, sareng kokotor bari ngajaga kasaimbangan.

Jeung inget, Anjeun bisa make cleansers béda dina isuk jeung sore. Atawa lamun bener cinta cleanser anjeun ayeuna sarta terus nurture kulit anjeun, ngan pindah kaluar salah sahiji rumus anjeun pikeun usum gugur / usum tiis. 

 

Milarian Pembersih Raray Anu Pangsaéna pikeun Anjeun

Anjeun tiasa manggihan katuhu cleanser pikeun jenis kulit anjeun usum gugur ieu sareng iraha waé taun. Perhatikeun kumaha rasa kulit anjeun saatos ngumbah. Néangan cues kawas softness kulit jeung perasaan beresih jeung seger, teu ketang atawa garing. Teras anjeun bakal terang yén anjeun parantos mendakan panyaring anu pas pikeun ngabantosan anjeun muka anu pangsaéna dina musim ieu.


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar