Korektor Titik Gelap Pangalusna 2022
23
Nov 2021

0 Komentar

Korektor Titik Gelap Pangalusna 2022

Salaku urang umur, geus ilahar pikeun ngembangkeun bintik poék. Éta tiasa muncul dina raray anjeun, taktak, panangan, sareng dina tonggong panangan anjeun — dimana waé anjeun ngagaduhan paparan panonpoé. Bintik poék téh utamana troublesome nalika aranjeunna muncul dina beungeut anjeun, nunjukkeun yen aranjeunna teu bisa gampang ditutupan up. 

Untungna, aya korektor titik poék jeung perlakuan titik poék di imah nu bisa mantuan ngabalikeun penampilan maranéhanana. Hayu urang tingali naon bintik poék, naon anu nyababkeunana, kumaha cara nyegahna sareng solusi topikal naon anu tiasa nyéépkeun, nyéépkeun, sareng ngirangan bintik poék.  


Naon bintik poék dina kulit? 

"Lentigines Solar" teh istilah l resmi pikeun bintik poék; aranjeunna disebut oge bintik ati atawa bintik umur. 

Bintik poék (atawa hyperpigmentation) dina kulit disababkeun ku overproduksi mélanin, pertahanan alami kulit ngalawan kaduruk ku panon poe. Ukuranana rupa-rupa, katingalina sami sareng bintik, sareng tiasa muncul dimana waé dina kulit anjeun. Warna maranéhanana rupa-rupa ti coklat lampu nepi ka coklat poék. 

Kalolobaan bintik poék hasil tina overexposure ka panonpoé. Bekas jerawat sareng parobahan hormonal mangrupikeun alesan sanés anjeun tiasa ngembangkeunana. 

Saha waé tiasa ngembangkeun bintik poék. Jalma jeung kulit torek ngalaman eta leuwih mindeng, sabab leuwih sénsitip ka panonpoé. Bintik-bintik ogé sering kajantenan dina jalma anu umurna langkung ti 40 taun, tapi jalma ngora anu nganggo ranjang tanning atanapi sering kaduruk ku panon poe rentan. 


Kumaha Nangtayungan Kulit Anjeun tina Bintik Poék

Cara anu pangsaéna pikeun ngajagi kulit anjeun tina bintik-bintik poék nyaéta ngagunakeun tabir surya, kalayan SPF 30 sadinten, ngagem kacamata sareng topi pikeun ngalindungan raray anjeun, sareng ati-ati pisan kana paparan sinar panonpoé nalika aranjeunna paling kuat antara 10. am jeung 4 pm. 

Solusi anu pangsaéna pikeun ngaleungitkeun bintik-bintik ieu nyaéta nganggo kualitas perlakuan titik poék atawa korektor titik poék. Produk perawatan kulit ieu tiasa dianggo pikeun ngirangan sareng ngaleungitkeun bintik poék tina kulit anjeun sareng masihan panyalindungan ngalawan karusakan UV salajengna. 


Naon Koréksi Titik Gelap? 

Koréksi titik poék atanapi pangobatan mangrupikeun produk perawatan kulit anu ngabantosan ngirangan penampilan bintik-bintik poék dina waktos anu berkepanjangan. 

Pangobatan anu paling suksés pikeun bintik poék gaduh bahan aktif dina jumlah anu kentel pisan. Penting pikeun milih produk anu lembut sareng aman pikeun kulit anjeun sareng sarat ku bahan anu beunghar gizi sapertos vitamin C (L-ascorbic acid), péptida, AHA/BHA, jeung arbutin. Bahan-bahan ieu mujarab pikeun ngaleungitkeun bintik-bintik poék sareng bakal ngajagi sareng ngasuh kulit anjeun. 


Do Pangobatan Bintik Poék Di-Imah Bener Gawé? 

enya, perlakuan titik poék di imah leres-leres damel. Anjeun moal ningali bintik poék ngaleungit sapeuting, tapi aranjeunna bakal ngaleutikan sareng luntur kana waktosna. Ngagunakeun produk perawatan kulit anu berkualitas Dipak kalawan bahan bergizi ngaminimalkeun imperfections sarta méré Anjeun complexion sehat sarta glowing. Ngagunakeun merek toko ubar standar bisa jadi teu sabenerna geus kabuktian efficacy na, jadi éta pangalusna neangan hasil leres ngaliwatan solusi titik poék-disatujuan FDA.


Pangalusna Dark Spot Correctors 

nu korektor titik poék pangalusna Dijieun ku konsentrasi vitamin C anu luhur, anu ngabantosan ngacerahkeun kulit anjeun sareng nawiskeun panyalindungan tina karusakan UV salajengna. Obagi-C FX C-Clarifying Sérum mangrupakeun kombinasi kuat 10% L-asam askorbat (vitamin C) jeung 4% arbutin nu brightens nada kulit jeung ngaminimalkeun bintik poék. Pikeun ngalaman épék restoratif sareng rejuvenating tina Obagi-C FX C-Clarifying Serum, panawaran 5-7 tetes saatos ngabersihkeun. Sérum Clarifying Ieu mangrupikeun bagian tina Sistem Obagi-C FX anu ngagunakeun vitamin C sareng arbutin pikeun ngamajukeun kulit anu séhat sareng langkung ngora. 

Neocutis BIO CREAM FIRM Smoothing & Tightening Cream ngagunakeun péptida proprietary pikeun nyorong produksi kolagén sareng elastin pikeun kulit anu langkung ngora. Dina sakedik 14 dinten, Bio Cream ningkatkeun garis-garis halus sareng kedutan, nyaimbangkeun warna kulit, ngirangan bintik poék, sareng ningkatkeun hidrasi sadayana pikeun kulit anu langkung lentur sareng mulus. 

Rasakeun kulit anu langkung awet muda sareng ngancem bintik poék SkinMedica AHA / BHA Cream. Krim anu beunghar ieu ngagabungkeun asam hidroksi alfa sareng béta anu nyababkeun kulit exfoliate, ngaleungitkeun sél kulit anu lami sareng ngadorong pertumbuhan sél énggal ngaratakeun warna kulit anjeun sareng ngalembutkeun kulit pikeun tékstur anu langkung mulus. Larapkeun lembut dua kali sadinten saatos nganggo produk perawatan kulit sanés pikeun ngirangan bintik poék sareng bahkan warna kulit. 


Janten Pro-Aktif ngeunaan Perawatan Kulit

Wajar yén anjeun ngalaman parobahan dina kulit anjeun nalika umur anjeun. Bintik poék anu cukup umum. Janten proaktif sareng manjakan wajah anjeun korektor titik poék nyaeta cara pangalusna pikeun ngaleutikan bintik poék jeung ngajaga kulit Anjeun. Sakali anjeun ngalaman sipat penyembuhan sareng nutrisi tina produk perawatan kulit kualitas anu dirancang pikeun hasil anu optimal, anjeun moal pernah uih deui ka produk kageulisan OTC. 


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar