Pangalusna Cruelty-Free Skincare Médis-Grade Produk
19
Aug 2021

0 Komentar

Pangalusna Cruelty-Free Skincare Médis-Grade Produk

Nalika ngajagi sareng miara kulit anjeun, penting pikeun émut sabaraha trauma anu urang kakeunaan unggal dinten. Tina paparan panonpoé nepi ka polutan, kulit urang nyerep loba unsur. Éta pisan sababna naha éta pohara penting pikeun milih hiji rezim skincare nu ngajaga tur nourishes kulit Anjeun pikeun tetep kasampak seger, vital, sarta lustrous.

Jeung salaku paparan ka cruelty sato aub dina nguji produk kageulisan tumuwuh, loba urang nu nambahkeun sarat anyar pikeun skincare balanja Daptar pariksa urang; eta kudu dijieun kalawan bahan kualitas alus, kudu dianggo, sarta kudu cruelty-gratis.

Nalika bagean pasar ieu ngalegaan, beuki seueur merek anu teu kakejaman muncul, sareng langkung seueur raksasa anu parantos aya mangtaun-taun ngarobih rumusna pikeun nyumponan paménta anu ningkat. Ieu nyiptakeun seueur kabingungan, sareng seueur produk pikeun nyortir.

Janten produk perawatan kulit anu henteu kakejaman anu pangsaéna?

 

Pangalusna Cruelty-Free Sérum

Sérum mangrupikeun bagian konci tina sagala resimen perawatan kulit lengkep. Cairan kentel ieu dipak ku bahan aktif alami anu ngabantosan kencang sareng halus kulit. Janten nalika milih sérum anu saé anu bakal ngirangan garis-garis halus sareng ngirangan bintik poék, pilihan anu pangsaéna dina pasaran nyaéta Neocutis HYALIS + Intensif Hydrating Sérum.

Sérum Neocutis didamel nganggo rumus bébas minyak anu nawiskeun kakuatan pelembab anu kuat. Éta kalebet rupa-rupa jinis Asam Hyaluronic sareng bahan-bahan sanés anu ngagabung babarengan pikeun ngamajukeun kulit anu mulus, lemes bari ngaminimalkeun penampilan kedutan.

perks:

☑ Teu diuji dina sato

☑ Non-comedogenic

☑ Diuji ku dermatologist

☑ Bebas tina aditif warna

☑ Bebas tina aditif seungit

 

Pangalusna Cruelty-Free Moisturizer

Moisturizer raray teu ngan ukur ngajaga kulit anjeun lemes. Ieu sabenerna bisa mantuan balikkeun jam dina sepuh kulit Anjeun. Aya seueur lotion raray anu dirumuskeun ku bahan anu ngajagi sareng ngaregenerasi kulit anjeun pikeun ngabantosan éta ngahasilkeun kolagén sareng teguh sareng glow awet muda.

Éta sababna kami nyarankeun Neocutis JOURNEE RICHE Extra Moisturizing Revitalizing Day Cream SPF 30. Krim poé hydrating mewah ieu ngagabungkeun opat perlakuan jero dina hiji lotion: revitalisasi kulit, perawatan anti oksidan, spéktrum lega UVA jeung UVB panyalindungan (SPF 30), sarta hidrasi langgeng. Krim premium ieu ngaminimalkeun penampilan kedutan ngagunakeun faktor pertumbuhan sareng ngamajukeun kalenturan kalayan lipid moisturizing sareng gliserin. Asam hyaluronic mantuan pikeun montok kulit anjeun bari ekstrak akar ubi liar counteracts kagaringan sarta parobahan tekstur kulit disababkeun ku lingkungan urang jeung malah shifts hormonal dina awak urang. Teu hese ningali naha moisturizer ieu mangrupikeun anu pangsaéna!

perks:

☑ Teu diuji dina sato

☑ Non-comedogenic

☑ Diuji ku dermatologist

☑ Bebas tina aditif warna

☑ Bebas tina aditif seungit

 

Pangalusna Cruelty-Free Cleanser

Jumlah kokotor anu dikumpulkeun dina kulit urang dina ahir poé aktif di luar téh, terus terang, rada disgusting. Bagian tina rutinitas perawatan kulit pangsaéna bakal salawasna kalebet pembersih pikeun ngaleungitkeun kokotor anu sacara alami nempel dina kulit urang. Tanpa cleaner ditangtoskeun, Anjeun bisa ngalaman breakouts kaleuleuwihan, hiji complexion oily, sarta kulit gatel. Janten pastikeun pikeun milih pembersih anu leres pikeun ngabersihan kulit anjeun sareng prima pikeun penyembuhan alami sareng regenerasi.

Urang bogoh ka Neocutis NEO CLEANSE Pembersih Kulit Lembut sareng nganggap éta mangrupikeun pembersih raray anu teu kakejaman, kelas dokter dina pasaran ayeuna. Ieu mangrupikeun pembersih anu lembut anu cocog pisan sareng produk perawatan kulit anu sanés. Saatos ngumbah sareng Neo Cleanse anjeun bakal ngalaman kulit anu karasa seger, garing, sareng nyaman. Éta ngaleungitkeun makeup sareng najis permukaan bari nyéépkeun kulit anjeun ku gliserin anu narik lembab. Rumus lembut pembersih ieu idéal pikeun ngabersihkeun bahkan saatos prosedur sareng kulit sénsitip anu rawan beureum.

perks:

☑ Teu diuji dina sato

☑ Taya sulfat kasar

☑ Diuji ku dermatologist

☑ Bebas tina aditif warna

☑ Bebas tina aditif seungit

 

Nyokot perawatan ditangtoskeun tina kulit urang mangrupa bagian penting tina sagala regimen kageulisan. A sérum hébat, moisturizer, sarta cleanser kudu dipaké ditéang jeung diet sehat nu ngawengku loba bungbuahan, veggies, sarta pangan-euyeub serat lianna. Kalayan alat-alat ieu siap-siap, kulit anjeun bakal karasa langkung kuat, langkung lentur, langkung cerah, sareng katingali langkung ngora tibatan kulit anjeun ti kamari. A rutin skincare basajan sareng tuangeun anu bersih bakal ngabantosan kulit anjeun anugerah anu pantes ku ngagunakeun produk perawatan kulit anu henteu kakejaman hebat ti garis Neocutis.


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar