Saatos-Usum Panas Skincare Tips
26
Oct 2021

0 Komentar

Saatos-Usum Panas Skincare Tips

Nalika bulan-bulan anu langkung panas dina taun parantos caket, anjeun tiasa perhatikeun yén kulit anjeun ngagem bukti kasenangan anu anjeun pikahoyong bari ngamangpaatkeun seueur dinten cerah di luar. Utamana dina hudang ngahindarkeun balaréa sareng kontak sosial, éta pikabitaeun pikeun nyéépkeun waktos anu leungit ku ngarangkep seueur kagiatan usum panas, anu tiasa gaduh dampak anu nyata dina penampilan sareng kaséhatan kulit anjeun.

Janten upami anjeun naroskeun kumaha ngabantosan ngabalikeun karusakan éta; kumaha carana ngalereskeun kulit anjeun sanggeus panonpoé jeung senang, ngan inget yen hidrasi jeung sababaraha bahan digabungkeun persis sababaraha pilihan finest pikeun penyembuhan kulit jeung rejuvenation.


Naon anu lumangsung dina kulit urang dina usum panas?

Salila bulan usum panas urang relish cai, angin, panonpoé, uyah (ngojay di dinya, dahar teuing tina eta dina hidangan na snacks, sweating loba eta), ditambah backyard diet gaya BBQ nu bisa ngawengku alkohol. Sarta kami remen ganda atawa malah triple cleanse pikeun leupas kulit tina kesang tambahan sarta kokotor. Dina ahir poé, kulit urang méré kasaksian ka unggal salah sahiji elemen ieu.

Nutupan, maké topi, jeung ngajaga diri ku a kualitas SPF sunscreen unggal dintenna sadayana penting, tapi sanaos ku panyalindungan tambihan éta, waktos tambahan anu urang nyéépkeun di luar dina sasih usum panas sacara signifikan ningkatkeun kasempetan sepuh prématur, kagaringan, sareng karusakan dina kulit urang.

Malah bisa jadi jadi goréng yén, sanggeus waktu, Anjeun mimiti perhatikeun unevenness, redness, sarta bintik panonpoé atawa discolorations coklat dina kulit Anjeun paling kakeunaan. Kulit usum panas garing sering janten garing sareng kasar dina tékstur. Breakouts tiasa disababkeun ku kokotor, minyak, sareng produk SPF tambahan. Kulit anjeun parantos seueur pisan dina ahir musim, janten ayeuna waktosna pikeun ngaitkeun sareng ngalereskeun karuksakan panonpoé jeung perawatan kulit saatos usum panas. Ieu mangrupikeun 4 tip pangsaéna pikeun ngarawat kulit anjeun saatos usum panas.

 

Tip #1: Rehydrate Kulit anjeun

difokuskeun réhidrasi. Kulit pisan garing muncul salaku patches garing sarta roughness. épék ieu bisa kajawab ku sababaraha cara. Nginum seueur cai, ningkatkeun diet kalayan antioksidan sareng vitamin D sareng C, sareng nganggo humidifier sadayana ngabantosan ningkatkeun tékstur kulit. 

ka pangalusna ngalereskeun karuksakan panonpoé kagaringan, ngubaran kulit kalayan kualitas hiji perawatan kulit saatos usum panas rutin. Pindah ka cuci muka krim atanapi minyak pikeun ngabersihkeun hampang, nyegah kagaringan tambahan, sareng ngabantosan kulit nahan minyak alami. Larapkeun moisturizer euyeub kawas SkinMedica Dermal ngalereskeun Cream pikeun mulangkeun hidrasi sareng ningkatkeun kelancaran. Produk anu sanés, sapertos anu ngandung vitamin E sareng antioksidan, ogé tiasa ngeusian deui kalembaban kulit. Sareng halimun pameunteu anu ngahidrasi tiasa masihan dorongan anu nyéépkeun sareng moisturizing pikeun kulit sapopoe.


Tip #2: Target Hyperpigmentation

Caangkeun kulit anjeun ku produk anu khusus pikeun ngirangan hiperpigmentasi anu disababkeun ku paparan panonpoé. Sérum anu luhur antioksidan sareng vitamin C paling cocog pikeun ngaleungitkeun bintik panonpoé sareng nganteurkeun cahaya. Serum Obagi Professional-C 20% ngandung konsentrasi pangluhurna vitamin C sadia pikeun over-the-counter dibeuli. Sareng salaku bonus, éta ogé ngirangan penampilan garis-garis halus - pangaruh sanés anu disababkeun ku seueur teuing panonpoé.

Peels kimiawi sareng asam alfa hidroksi (AHA) mangrupikeun alat anu mujarab pikeun mencerahkan warna kulit tina hiperpigmentasi sareng tiasa dipésér pikeun dianggo di bumi atanapi diterapkeun sacara profésional. Asam glikolat sareng laktat mangrupikeun AHA anu biasa dianggo dina mesek sareng masker pikeun mencerahkan kulit, leres-leres ngabantosan ngabalikeun gejala khusus tina paparan sinar panonpoé.


Tip #3: Anggo Produk pikeun Ngaronjatkeun Omzet Sél

Nganggo an Disatujuan ku FDA Produk perawatan kulit kalayan sipat regeneratif anu ngabantosan ningkatkeun omzet sél kulit mangrupikeun cara anu saé pikeun ngimbangan karusakan kulit anjeun salami usum panas. Produk ieu ningkatkeun kolagén sareng montok kulit, ngirangan tanda-tanda sepuh sacara signifikan.

Sél kulit anjeun baranahan kira-kira unggal 4 minggu dina umur 20an sareng 30an. Tapi sepuh alami sareng paparan panonpoé anu berkepanjangan duanana ngalambatkeun prosésna. Nuluykeun ngagunakeun SPF sapanjang taun bakal meungpeuk sinar-ngarusak kulit nu nyegah elehan sél cageur, manjangkeun abilities alam anjeun mulangkeun fungsi kulit vital ieu. Meunang saré cukup, tuangeun saé, sarta ngajaga kaséhatan ogé nyorong pembaharuan sél (jeung vitalitas sakabéh).

Bahan-bahan dina perawatan kulit anjeun janten masalah nalika nyanghareupan sepuh alami sareng pangaruh "ngagancangkeun" anu aya dina kulit urang. Asam laktat sareng retinoid dina produk sapertos Obagi360 Retinol kuat dina ngabantosan ngamajukeun omzet sél sareng ngirangan garis-garis halus, kusut, kedutan sareng jerawat. 


Tip #4: Jaga Panon sareng Biwir anjeun

Inget panon jeung biwir anjeun. Wewengkon kulit anjeun anu hipu ieu sering peryogi perawatan kulit khusus anu misah tina pilihan perawatan kulit anjeun pikeun leres-leres nargétkeun sensitipitasna.

Upami anjeun henteu acan nganggo a krim panon hébat, pindah ka rumus hydrating keur usum gugur jeung usum tiis. Bahan sapertos retinol, AHA, asam hyaluronic, kafein, sareng péptida sadayana mujarab pikeun kulit anu rapuh di sakuriling panon.

Biwir ogé bisa ngalaman karuksakan alatan cuaca usum panas jeung ngojay sarta mindeng poho. Tetep mulus ku exfoliating ku scrub grainy sababaraha kali saminggu jeung maké moisturizing SPF lip balm sapopoe. Peels biwir sareng sérum sareng AHA ogé saé pikeun ngabubarkeun kulit paéh sareng krim lip kandel atanapi masker bobo bakal ngahidrat kulit sapeuting.


Nalika usum panas caket, penting pisan pikeun detoksifikasi sareng ngubaran kulit anjeun tina épék kaleuwihan panonpoé, panas, sareng kesang. Henteu masalah kumaha anjeun ngarasakeun sababaraha bulan katukang, anjeun tiasa rejuvenate, rehydrate, sarta nyageurkeun kulit anjeun tina karuksakan ku pangalusna perawatan kulit saatos usum panas produk.


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar