5 tina Tren Perawatan Kulit Pangpanasna pikeun 2022 anu Kedah Anjeun Perhatikeun
04
Jan 2022

0 Komentar

5 tina Tren Perawatan Kulit Pangpanasna pikeun 2022 anu Kedah Anjeun Perhatikeun

Salaku taun ka tukang mimiti ngagambar nutup, urang sadar yén éta téh waktu pikeun manggihan kageulisan anyar jeung produk perawatan kulit munculna. Inovasi dina barang-barang anu parantos kami anggo, ditambah bahan-bahan mangpaat anu seger sareng cara-cara énggal pikeun ngajagaan sareng nguatkeun kulit sadayana ngantosan. Di dieu, urang geus dikumpulkeun hiji Toong naon anjog salaku perawatan kulit pangalusna pikeun 2022.

 

Panghalang Kulit Strengthening

Ngajaga sareng nguatkeun lapisan luhur kulit (épidermis) penting pikeun shielding tina polusi jeung racun, sinar UV, dehidrasi, sarta infectivity-Sadaya ieu nyababkeun tanda-tanda sepuh sareng iritasi anu katingali. Tembok luar ieu ngajaga sésa dermis sareng lapisan subkutan. Mikrobiom kulit, atanapi flora, nyorong panghalang anu kuat sareng kulit séhat nalika ditangtayungan. Aya sababaraha cara pikeun ngabantosan ieu.

Ngahindarkeun perawatan kulit anu kaleuleuwihan sareng ngagunakeun produk anu langkung alit pikeun ngajaga kasaimbangan pH kulit. Hampang, hampang cleansing jeung teu over-cleansing duanana penting, kitu ogé motong deui peels kimiawi jeung masker, nu hadé dipaké ngan périodik. Microdosing-pendekatan slow sarta ajeg pikeun ngubaran kulit-nyaéta métode trending ngajaga panghalang kulit sarta diwangun ku nerapkeun konsentrasi low bahan pikeun nganteurkeun hasil laun - sarta bisa dianggo ogé pikeun individu jeung kulit sénsitip atawa overly stressed. 

Tetep kulit quenched kalawan moisturizer katuhu jeung sérum hydrating, babarengan jeung nginum nyatu cai jeung dahar diet utamana tutuwuhan basis asam lemak omega 3 ogé bisa mantuan mastikeun épidermis cageur. 

Sarta pamustunganana, sirah ker. Panaliti nunjukkeun yén nyéépkeun waktos di alam sareng rohangan héjo ngabantosan ningkatkeun mikroflora séhat dina halangan kulit.

 

Luminosity

Glowing, silky, embun, herang. Sanajan kitu anjeun ngajelaskeun eta, kulit luminous moal kamana-mana. Sakedap ayeuna, penampilan glammed-up anu dimimitian dina telat aughts geus diganti ku seger, makeup downplayed sarta fokus kana kaéndahan alam. Bari aya uptick dina glam na glitz alatan libur jeung hudang gaya hirup homebound, kasegaran kaéndahan bulistir-beungeut masih on-trend jeung kasampak cicing di sabudeureun sakedapan. 

A rutin skincare alus sarta produk nu exfoliate sarta ngamajukeun elehan sél cageur ngahasilkeun kulit radiant. Urang resep brightening serums kawas Obagi Daily Hydro-Drops raray sérum kalawan vitamin B3 jeung minyak Abyssinian jeung waru murni, jeung SkinMedica TNS Illuminating Cream Panon pikeun kulit lustrous.

 

nu Pamungkas Skincare rutin, Dileutikan

Nalika ngabersihkeun, ngarawat, sareng moisturizing mangrupikeun dasarna, gampang kabawa tumpukan produk dina harepan ngahontal hasil anu gancang. Tapi tinimbang kulit flawless, urang bisa ditinggalkeun ku peradangan, redness, atawa jerawat. Lamun datang ka ngaronjatkeun panghalang kulit urang, pendekatan kirang-leuwih-leuwih kalawan rezim perawatan kulit streamlined bakal ngidinan minyak alami kulit urang jeung flora saimbang.

Lengkah perlakuan bisa disederhanakeun jeung produk nu gawé bareng kawas nu System Unggul Award SkinMedica, nu ngagabungkeun anti sepuh, koreksi pigmén, sarta hydrating sérums sadayana dina hiji kebat kalawan léngkah pikeun ngagunakeun éta dina regimen Anjeun. The perawatan kulit dina sistem ieu jalan pikeun nganteurkeun konsentrasi potent pikeun hasil hadé.

 

Aya dina Bahan

Urang bakal ningali produk perawatan kulit anu dumasar kana pepelakan sareng vegan ningkat popularitasna, sareng panyaluran daptar bahan kualitas dina labél. Nalika urang janten langkung diajar ngeunaan perawatan kulit, urang terang naon anu urang hoyong tingali dina éta. Langkung ti kantos, urang terang mangpaat bahan sareng iraha sareng cara ngagunakeunana. Perusahaan perawatan kulit bakal terus ngalihkeun fokus kana nawiskeun bahan anu paling efektif sareng murni sareng bakal aktip ngabagikeun naon anu aya dina produkna.

 

SPF, Mangga.

SPF henteu pernah kaluar tina gaya. Anu anyar nyaéta langkung seueur kendaraan pikeun nganteurkeun SPF tibatan sateuacanna. Minyak, primer, sérum, sareng seueur deui parantos ngagabung dina jajaran lotion sareng krim. Kalayan seueur pilihan, leres-leres henteu aya alesan. Ieu so gampang dijagi tina sinar UV anu ngarusak panonpoé sapanjang taun, sareng dina produk anu saé pikeun kulit. Salah sahiji karesep urang nyaéta SkinMedica Total Pertahanan + Ngalereskeun Broad Spéktrum Sunscreen SPF 34 Tinted sabab tiasa dianggo pikeun sadaya jinis kulit sareng gaduh antioksidan pikeun ngajaga sareng ngaremajakeun kulit.

Ngaharepkeun naékna langkung seueur produk anu gaduh panyalindungan cahaya biru pikeun kulit, kalayan bahan sapertos oksida beusi sareng oksida séng anu ngabantosan ngahalangan sareng ngagambarkeun cahaya sareng nyegah karusakan kulit tina paparan jangka pondok.


Kami siap pikeun sagala anu ditawarkeun 2022! Di dieu pikeun taun anyar kalayan kaséhatan alus tur kaéndahan alam, pikeun sakabéh jenis kulit jeung sagala regimens skincare ... cheers!


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar