5 Perlakuan Awak Firming pikeun Kulit tighter
21
Sep 2021

0 Komentar

5 Perlakuan Awak Firming pikeun Kulit tighter

Lamun urang mikir ngeunaan skincare, urang biasana ngan mikir ngeunaan perawatan kulit catered ka raray. Memang, beungeut urang biasana paling kakeunaan panonpoé, polusi, kokotor, kesang, jeung makeup. Sareng sareng seueur jalma anu damel ti bumi ayeuna, padamelan komputer sareng waktos layar tetep nyababkeun panon tapis, capé, sareng bengkak. Ieu bisa ngakibatkeun garis rupa sabudeureun panon. Sanajan kitu, éta krusial, ayeuna leuwih ti kantos, ngajaga teu ngan beungeut urang, tapi sakabeh awak urang lamun datang ka nyegah wrinkles sarta kulit saggy. 


Kumaha Pangobatan Awak Firming Gawé?

Henteu sadayana produk perawatan kulit sareng perawatan awak didamel sami. Dina raraga sasaran kulit nu geus leungit firmness na, néangan produk nu ngandung bahan ieu: asam hyaluronic, kafein, asam buah, jeung vitamin penting tina sumber tutuwuhan. Ieu bakal masihan kulit anjeun dorongan, bari ogé ngajaga tina tanda-tanda sepuh. Ku ngamangpaatkeun sipat bahan hydrating, sakabeh awak anjeun bakal muncul leuwih radiant, kalawan tékstur lemes jeung malah.

Di dieu luhureun 5 pangalusna perlakuan firming awak pikeun tighter, kulit leuwih lentur.


Pangobatan Pangpentingna Pikeun Ngencangkeun Kulit

1. SkinMedica HA5 Rejuvenating Hydrator -

Asam hyaluronic disebut hydrator pangkuatna alam urang. SkinMedica HA5 Rejuvenating Hydrator ngandung campuran asam hyaluronat anu khusus sareng unik anu ngabantosan kamampuan kulit urang pikeun tetep terhidrasi sacara nyata sareng katingali, sapanjang siang sareng wengi. Bahan aktif, asam hyaluronic, narik Uap sareng ngonci éta, ngajaga kulit langkung plump sareng hidrasi. Hydrator ieu ogé bakal ngabantosan kulit lemes sareng ngirangan garis-garis halus sareng kedutan, ngajantenkeun kulit langkung tegang sareng kencang. Henteu ngan ukur tiasa nerapkeun produk ieu kana rarayna, tapi ogé aman pikeun beuheung, décolleté, sareng daérah dimana garis-garis halus sareng kedutan tiasa muncul.

 

2. Kompleks Awak Klinis iS -

Formulasi mangrupikeun konci pikeun perawatan anu nyayogikeun kauntungan anu nguatkeun, sapertos Kompleks Awak Klinis iS. Formulasi ieu super hydrating pikeun kulit, sabab ogé ngandung asam hyaluronic. Antioksidan dina campuran ieu ngajagi kulit tina lingkungan anu kasar, sedengkeun éksfoliasi hampang tina ekstrak buah campuran ngahasilkeun pertumbuhan kulit anyar. Gemblengna, kalayan bahan-bahan kualitas luhur, lotion perawatan ieu bakal ngajantenkeun kulit anjeun lemes, mulus, sareng toned. Tambih Deui, éta mantuan ngarevitalisasi tanda-tanda sepuh kulit, perk séjén pikeun kulit firmer tur tighter.

 

3. iS Klinis Firming Complex -

Milarian perawatan dina botol pikeun kulit sepuh tiasa langkung sesah. Tapi iS Clinical Firming Complex cocog pisan pikeun kulit dewasa. Formulasi intensif ieu ngandung campuran saimbang asam buah alami, antioksidan, sareng bio-gizi anu sadayana ngabantosan kulit. Antioksidan pelindung nyayogikeun lapisan kaamanan tambahan pikeun kulit, ngamungkinkeun bahan-bahan sanésna ningkatkeun penampilan raray. Rumus husus ieu mantuan pikeun tighten kulit jeung ngurangan ukuran pori, kitu ogé ngaronjatkeun penampilan garis-garis halus, kawas suku gagak.

 

4. SkinMedica GlyPro Daily Firming Lotion -

Lotions pisan mangpaat pikeun ngajaga kulit moisturized, kanyataanna eta meureun salah sahiji aspék paling overlooked pikeun skincare ditangtoskeun pikeun sakabéh awak anjeun. Nerapkeun jinis lotion anu leres mangrupikeun konci pikeun ngalaman kulit anu langkung ketat. iS Clinical Firming Complex sampurna pikeun sadaya kabutuhan lotion anjeun, sareng cocog pikeun sadaya jinis kulit. Ku cara nerapkeun losion ieu ka awak anjeun, anjeun tiasa ngarepkeun ningkatkeun kateguhan kulit anjeun, bari ngahidratkeun kulit anu garing sareng kurang bersinar. Lotion ogé nyegerkeun kulit supados tetep katingali lentur sareng langkung teguh. Bahan tambahan kafein ningkatkeun sirkulasi sareng ngirangan jumlah radikal bébas dina awak anu sering nyababkeun garis-garis halus sareng kedutan. Pamakéan losion dua kali sadinten ngabantosan kaséhatan sareng penampilan kulit anjeun.

 

5. Neocutis NEO BODY Restorative Awak Cream -

Urang terang kumaha pentingna hidrasi pikeun kulit teguh, janten teu heran a krim awak kalawan duo kakuatan gliserin jeung asam hyaluronic nyieun daptar ieu. The Neocutis NEO BODY Restorative Body Cream ngan éta, réstoratif. Sanaos masih gaduh seueur mangpaat penting, krim ieu dirarancang khusus pikeun awak, nyayogikeun kakuatan anu paling moisturizing, exfoliating, sareng firming. Téknologi péptida proprietary ieu ningkatkeun produksi kolagén alami, nyiptakeun kulit anu katingali sareng karasa mulus, ketat, sareng awet muda. Ngagunakeun krim awak ieu, isuk jeung sore, bisa mantuan pikeun ngarevitalisasi élastisitas kulit. Sadayana, pangobatan ieu mangpaat pisan pikeun ngajaga kulit teguh sapanjang dinten. 


Kalayan waktos damel ngalawan urang, penting pisan pikeun ngurus kulit urang, salami sababaraha taun ka hareup. Nerapkeun sunscreen, moisturizer, sarta ngagunakeun hiji exfoliator unggal jadi mindeng sigana moal cukup, sahenteuna pikeun mayoritas populasi. Kulit anu langkung ketat anu katingalina ngora henteu ngan ukur tiasa dihontal, tapi langkung diaksés ayeuna ti kantos sareng produk anu sayogi di pasar. Perawatan kulit parantos maju ka tingkat dimana nyandak deui waktos tiasa. Sadayana, pasihan raray sareng awak anjeun dukungan anu diperyogikeun ku cara ngagunakeun lotion awak anu nguatkeun unggal dinten, ku kituna dina waktos salajengna anjeun neuteup eunteung, anjeun bakal perhatikeun kumaha radian kulit anjeun katingali, sareng karasaeun. 


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar